Titulinis » Naujienos » Sostinėje – Vilniaus derbis, “Hockey Punks” prieš “Geležinį vilką”

Sostinėje – Vilniaus derbis, “Hockey Punks” prieš “Geležinį vilką”

2016-01-11
"Hockey Punks"informacija
 Rytoj Vilniuje Nacionalinės ledo ritulio lygos NLRL pirmenybėse Vilniaus “Hockey Punks” išmėgins jėgas su kita miesto komanda – “Geležiniu vilku”.
 
Šiuo metu klubai NLRL čempionate užima atitinkamai penktąją ir šeštąją vietas, tačiau šių komandų sezono tikslai – skirtingi. Vilniaus “Hockey Punks” yra sužaidę mažiau rungtynių už turnyrinės lentelės kaimynus ir neslepia siekių šiemet iškovoti bent jau čempionato medalius, o “Geležinio Vilko” komandoje yra nemažai jaunimo mokyklos auklėtinių, todėl rezultato daugiau tikimąsi ateityje.
 
Vilniaus “Hockey Punks” vadovas Šarūnas Kuliešius teigia, kad nežiūrint į nieką abiejų Vilniaus komandų dvikova visuomet būna įdomi.
 
“Visų pirma noriu pasakyti, kad džiaugiuosi, kad bendradarbiaujame su mūsų rytdienos varžovais, mūsų akademijų auklėtiniai neretai susitinka ledo aikštelėje. Aišku, “Hockey Punks ir “Geležinio Vilko” vyrų komandų svoris nevienodas, tačiau sportas tuo ir įdomus, kad kiekvieną dieną gali atsitikti netikėtai dalykai. Todėl apie jokį atsipalaidavimą net kalbos negali būti. Tikiuosi, kad ir žiūrovai jau pasiilgo Lietuvos pirmenybių rungtynių Vilniuje ir atvykę į rungtynes sukurs tokią atmosferą, kurioje žaidėjai parodys savo geriausias savybes.
 
Bet kokiu atveju, kaimynų derbiai niekuomet nebūna nuobodūs”.
 
“Geležinio Vilko” komandos žaidžiantis treneris, ilgametis Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių treneris Andrius Jadkauskas taip pat nekantriai laukia rytojaus susitikimo.
 
“Žinome, kad neesame favoritai, tačiau rungtynėse pries “Hockey Punks” komandą niekada nereikia mano žaidėjų papildomai nuteikinėti. Ruošiamės rungtynėms ir galvojame pateikti dar vieną staigmeną. Kartą šį sezoną jau laimėjome Kaune, o jie ten pralaimėjo. Taip, kad niekas dar nėra aišku. Man patinka rungtyniauti pries mūsų rytdienos varžovus, visada būna gera kova ir emocijų. Kviečiu ir žiūrovus į rungtynes, žaidėjai aikštėje visai kitaip jaučiasi, kai jų daugiau. Reikia mūsų jaunimui tokios patirties”.
 
 
Nuo paskutinių “Hockey Punks” rungtynių praėjo jau daugiau kaip mėnuo - po dramatiškos kovos buvo nugalėti konkurentai iš Rokiškio, o varžovai rungtyniavo ir šventiniu laikotarpiu ir pastarosiomis dienomis.
 
Ar tokia pertrauka neturės įtakos “pankų” žaidimui? Komandos kapitonas Gabrielius “Svaras” Liaudanskas tiki, kad tai nesutrukdys.
 
“Labai svarbu, kas mes labai norime Naujus metus pradėti pergale. Tikime, kad taip ir bus. Nes kaip metus pradėsi, taip jie ir baigsis. Tai jau geriau pradėti gerai.”
 
Rytojaus susitikimo pradžia “Pramogų Arenoje”– 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.