Titulinis » Naujienos » S.Krumkačius: „Norint įveikti Nyderlandus, žaidėjai turės atiduoti 110 procentų savo jėgų“

S.Krumkačius: „Norint įveikti Nyderlandus, žaidėjai turės atiduoti 110 procentų savo jėgų“

2014-03-25
hockey.lt informacija
 Lietuvos jaunių (iki 18 metų) rinktinė antradienį surengė rytinę treniruotę, kurioje apšilo prieš vakare laukiančias rungtynes su Nyderlandais.
 
Nors vakar dienos rungtynėse keli žaidėjai patyrė mikro traumų, tačiau šiandien visi yra sveiki ir galės žaisti.
 
Rinktinės vyriausiojo trenerio asistentas Sergejus Krumkačius po treniruotės teigė, kad šiandienos varžovai bus pajėgesni nei kroatai, o norint juos įveikti reikės žaisti 110 procentų pajėgumu.
 
„Olandai yra pajėgesni varžovai nei buvo kroatai. Jie yra judresni, greitesni, greitai čiuožia, valdo ritulį, taip pat jie yra labai gerai pasiruošę fiziškai. Pas juos labai didelė žaidėjų antranka, daugelis žaidėjų panašaus lygio. Vakar dienos rungtynėse Nyderlandai laimėjo apie 70 procentų numetimų, o tai labai svarbu siekiant pergalės. Prieš juos atsargiai reikia žaisti atsitraukimą bei svarbiausia disciplinuotai žaisti gynyboje, nes tik sėkmingai apsigynus galima laimėti rungtynes“, - sakė S.Krumkačas.
 
Treneris teigė, kad rinktinė planuoja žaisti greitai: „Vakar Nyderlandai užspaudė britus bei atliko žymiai daugiau smūgių į vartus. Rungtynių eigoje matysime kaip reikės žaisti prieš juos, kokia taktiką jie naudos. Žaidėjai greitai persioreantuoja rungtynių metu, tačiau pirminis mūsų planas - žaisti aktyviai ir greitais keitimais. Žaidėjai turės atiduoti 110 procentų savo jėgų, nes sužaidus 100 procentu pergalės iškovoti gali ir nepavykti“.
 
Važiuojant iš treniruotės nutiko linksmas epizodas. Siaurame kelyje, kuriuo važiavo autobusas, iš abiejų pusių stovėjo automobiliai, o pravažiuoti nebuvo įmanoma. Nors žaidėjai jau buvo pasiruošę rankomis pernešti mašiną ant kelkraščio, tačiau vairuotojas nepasinaudojo pagalba ir nusprendė apsisukti ir važiuoti kitu keliu.
 
Treniruotės nuotraukų galerija galite pamatyti paspaudę čia.
 
Rungtynės prieš Nyderlandus prasidės 18:30 val. Lietuvos laiku. Tiesioginę transliaciją galėsite stebėti portale icehockeyuk.tv