Titulinis » Naujienos » Šiandien Vilniuje - „Hockey Punks“ prieš Elektrėnų ESSM

Šiandien Vilniuje - „Hockey Punks“ prieš Elektrėnų ESSM

2016-02-23
"Hockey Punks" informacija
 Šiandien Vilniuje “Hockey Punks” susitinka su Elektrėnų ESSM. Pergalės atveju sostinės komanda palypės turnyrinėje lentelėje vienu laipteliu aukščiau, į trečiąja vietą.
 
Trečioji vieta garantuoja, kada nereikės pusfinalyje kovoti su daugkartiniais šalies čempionais – Elektrėnų “Energija”, todėl tarp “Rokiškio”, “Juodupės”, Kauno “Baltų Ainių” ir Vilniaus “Hockey Punks” verda atkakli kova.
 
Pastaruoju metu vienas rezultatyviausių “Hockey Punks” žaidėjų Karolis Šlikas teigia, kad svarbu nuo pat rungtynių pradžios būti rimtai nusiteikusiems.
 
“Kad ir su paskutine komanda žaidžiame, bet reikia nuo pat pradžių mėginti atitrūkti. Elektrėnų komandos pagrindą sudaro jaunimas, kurie kiekviena dieną treniruojasi ir tobulėja. Pernai jau buvome skaudžiai pamokyti, kuomet silpnesnėms komandoms padalinome taškų, kurių trūko patekimui į atkrentamasias varžybas,” – kalba puolėjas.
 
“Varžovai jauni, nors daug ir praleidžia, bet ir patys rezultatyviai žaidžia. Mes nusiteikinėjame rimtai kovai. Matėme, kad paskutinėse jų rungtynėse su “Juodupe” nugalėtojas nebuvo aiškus du kėlinius. Todėl jokio atsipalaidavimo nėra”, - sako dažnokai “Hockey Punks” komandos kapitono pareigas iš Gabrieliaus Svaro Liaudansko dėl pastarojo užimtumo perimantis Modestas Kieras.
 
Šiandien nežais sostinės komandos gretose legionieriai suomis Niko Parviainenas ir japonas Naokis Kaneko.
 
Belaukdami žymiojo komandos žaidėjo Dariaus Kasparaičio, kuris prie komandos prisijungs jau šio sekmadienio rungtynėse su Vilniaus „Geležiniu Vilku“, „Hockey Punks“ vadovai tikisi, kad kovo mėn. pagaliau pavyks surinkti visą sudėtį ir pradėti gerinti žaidimą prieš mėnesio pabaigoje Elektrėnuose vyksiančias finalinio ketverto rungtynes. 
 
Pastaruoju metu komandai nepadėjo šalies rinktinės marškinėlius praeityje vilkėję Martynas Šlikas, Laisvidas Rimkus. Jų pagalbos komanda sulauks jau artimiausiu metu, galbūt ir šiandien.
 
Šiandienos susitikimo pradžia “Pramogų Arenoje”– 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.