Titulinis » Naujienos » Šiandien sostinėje Vilniuje „7bet - Hockey Punks” priims Elektrėnų „Airwell Energijos” ledo ritulininkus

Šiandien sostinėje Vilniuje „7bet - Hockey Punks” priims Elektrėnų „Airwell Energijos” ledo ritulininkus

2024-02-04
"7bet-Hockey Punks" informacija
Šiandien OHL Baltijos lygos rungtynėse  Vilniaus „7bet - Hockey Punks” namuose susitiks su Elektrėnų „Airwell Energijos” ledo ritulininkais.
 
Šiek tiek daugiau nei prieš dvi savaites šių komandų dvikova Vilniuje pirmenybėse baigėsi dramatiška svečių pergalių po baudinių serijos. Įdomus faktas, kad visoms šio sezono OHL Baltijos lygos čempionato Lietuvos komandų rungtynėms sostinėje pagrindinio laiko išaiškinti nugalėtojams nepakako ir visus tris kartus arba po baudinių serijos aba po pratęsimo nugalėjo svečiai.
 
Ketvirtadienį „7bet - Hockey Punks” nusileido „Kaunas City” komandai per pratęsimą lemiamą įvartį praleisdami turėdami kiekybinę persvarą.
 
„Einame į šias rungtynes po apmaudaus pralaimėjimo, kai, manau, buvome verti pergales. Šiandienos varžovas gerai pažįstamas ir su kuriuo galime žaisti lygų žaidimą ir stengtis iškovoti taškus. Norint pasiekti pergalę reiktų taisyti klaidas gynyboje ir gerinti puolimo realizaciją. Taip pat susitvarkyti psichologiją ir tinkamai nusiteikti varžovui. Jau kelios rungtynės iš eilės rodome, kad žaidžiant pas mus namuose Vilniuje niekam lengvo pasivaikščiojimo nėra, todėl esame ir toliau motyvuoti siekti pergalės ir nudžiuginti fanus geru žaidimu. Namų darbus esame atlikę ir nusiteikę kovai pries Elektrėnų komandą”, - teigia „7bet - Hockey Punks” puolėjas Martynas Miliūnas.
 
Šiandienos rungtynės yra priešpaskutinės reguliaraus sezono „7bet - Hockey Punks” namų rungtynės. Nors jau yra aišku, kad patekti į dalyvavimą OHL Baltijos lygos atkrintamųjų stadiją užtikrinantį komandų šešetuką nepavyks, tačiau dar yra šansų kovoti dėl patekimo į kovo mėnesį vyksiančią finalinę seriją dėl Lietuvos čempiono titulo, kurioje susitiks dvi aukščiausias vietas OHL turnyrinėje lentelėje užėmusios Lietuvos komandos. Nuo vienu laipteliu aukščiau esančios Elektrėnų „Airwell Energijos” šiuo metu „7bet - Hockey Punks” atsilieka 5 taškais likus sužaisti 4 reguliaraus sezono rungtynes.
 
Šiandienos rungtynių pradžia „Pramogų arenoje” - 14 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba Pramogų arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau. Taip pat vykstant į rungtynes žiemą patariama apsirengti šilčiau.