Titulinis » Naujienos » Šį šeštadienį prie Baltojo tilto virs tikros ledo ritulio kovos

Šį šeštadienį prie Baltojo tilto virs tikros ledo ritulio kovos

2013-01-18
hockey.lt informacija
Prie Baltojo tilto išlietoje čiuožykloje oficialaus atidarymo proga dailiojo čiuožimo klubo „Axelis“ auklėtiniai (7-10 metų vaikučiai) parodys tikrai įspūdingą    dailiojo čiuožimo varžybinę – parodomąją programą, o garsiausias Lietuvos ledo ritulio klubas „Energija“ ir pramogų pasaulio žvaigdžių “prisotinta” Vilniaus „Hockey Punks”komanda susirungs tarpusavyje, virs tikros ledo ritulio 3×3 kovos. Dalyvaus stipriausieji klubo „Energija“ ir Lietuvos rinktinės žaidėjai: Dovydas Kulevičius, Šarūnas Kuliečius, Justinas Vėželis, Petras Nausėda, Andrius Židkovas. Po kovų, sportininkai visą valandą skirs skirs bendravimui ir apmokymams čiuožti visiems ledo mėgėjams.  Atidarymo pabaigoje bus pristatytas Lietuvoje visiškai naujas žaidimas ant ledo – „Aisštokas“. Šio žaidimo entuaziastas Vygantas Zalieckas trumpai pademonstruos ir papasakos šio žaidimo taisykles. Taigi  visi turintys pačiūžas turės galimybę ne tik pasikonsultuoti su sportininkais, bet ir įmušti ledo ritulį į profesionalius ledo ritulio vartus, išbandyti naują „Aisštoko“ žaidimą.
Viešoji įstaiga „Sveikas miestas“ kviečia vilniečius ne tik stebėti stipriausių ledo ritulio komandų kovas, bet ir kartu su jų žaidėjais išbandyti naujai išlietos čiuožyklos ledą, smagiai praleisti šeštadienio popietę.
 
Primename, kad visi neturintys pačiūžų žmonės galės jas išsinuomoti. Turintys savas pačiūžas, už 45 min pasičiuožinėjimą mokės 3 Lt, nuomojantiems pačiūžas 45 min kainuos 5 Lt. Iš viso vienu metu čiuožykloje galės čiuožti apie 70 žmonių. Čiuožykla veiks nuo 10 iki 21 val. Vakare aikštelė  yra saugiai apšviesta, aplink ją – įrengti apsauginiai borteliai ir antivandalinės tvoros. Nuo kitos savaitės čiuožykloje vyks nemokamos pamokas pradedantiesiems – jas miestui ketina dovanoti Vilniaus „Geležinio Vilko“ ledo ritulininkai.