Titulinis » Naujienos » Šeštadienį - pirmieji E. Noreikos ir D. Bogdziulio sezono įvarčiai

Šeštadienį - pirmieji E. Noreikos ir D. Bogdziulio sezono įvarčiai

2021-09-26
hockey.lt informacija
Šeštadienį pirmuosius sezono įvarčius pelnė Latvijoje ir Norvegijoje karjeras tęsiantys Lietuvos ledo ritulininkai.
 
Latvijos ledo ritulio čempionato penktojo turo rungtynėse „Liepaja“ su dviem lietuviais 8:0 nepaliko vilčių „HS Riga“ klubui. Vieną iš savo komandos įvarčių pelnė Eimantas Noreika, kuris šiuo tiksliu metimu atsidarė savo rezultatyvumo balų sąskaitą Latvijoje. Jo komandos draugas Dovydas Laimutis prie įvarčių šiose rungtynėse neprisidėjo.
 
Nesėkmingai šeštadienį rungtynės Latvijoje susiklostė „Dinaburga“ komandai, kurioje žaidžia Paulius Rumševičius ir Domas Janušonis. „Dinaburga“ 0:7 neprilygo „Mogo“ klubui, o P. Rumševičius šiame mače kartą buvo priverstas sėsti ant nubaustųjų suolelio atlikti 2 minučių nuobaudos.
 
Sezoną šeštadienį pradėjo Norvegijos antrajame divizione rungtyniaujanti „Furuset“ komanda. Pirmojo turo rungtynėse išvykoje ši komanda 1:7 nusileido „Narvik“ ledo ritulininkams. Vienintelį savo komandos įvartį šiose rungtynėse pelnė Dominykas Bogdziulis, o jo brolis Danielius šeštadienio akistatai nebuvo registruotas.
 
Šį savaitgalį įvarčiu pasižymėjo ir ketvirtajame Suomijos divizione rungtyniaujantis Kajus Černiauskas. 18-metis tiksliai atakavo penktadienį pasiųsdamas ritulį į „HiHo“ vartus ir padėdamas KPK komandai iškovoti pergalę 4:3. Beje, šio savaitgalio metu KPK gretose debiutavo ir kitas lietuvis – Matas Čyvas.