Titulinis » Naujienos » Savaitgalis Vilniuje su moterų ledo rituliu (mergaičių diena)

Savaitgalis Vilniuje su moterų ledo rituliu (mergaičių diena)

2019-11-07
Šį savaitgalį Vilniaus „Pramogų“ arenoje ant ledo netrūks merginų – savo pirmąsias rungtynes Baltijos moterų lygoje sužais „Hockey Stars“ komanda, o sekmadienį taip pat bus surengta ir mergaičių ledo ritulio diena.
 
Baltijos moterų lygos B grupėje rungtyniaujančios „Hockey Stars“ laukia įsimintinas savaitgalis: Vilniaus moterų ledo ritulio ekipa sužais savo pirmąjį oficialų mačą ir startuos Baltijos moterų lygoje. Tai tuo pačiu bus ir pirmasis oficialus Baltijos moterų lygos mačas Lietuvoje, o iki tol mūsų šalyje buvo rengiami tik draugiški turnyrai.
 
Lietuvos atstovėms iššūkį mes varžovės iš Latvijos – „Tukums“ ledo ritulininkės. Pirmasis mačas bus sužaistas šeštadienį 18:10 val., o atsakomoji dvikova bus surengta sekmadienį 10:00 val. Įėjimas į abu rungtynes – nemokamas. Rungtynės vyks Vilniaus Pramogų arenoje, Ąžuolyno g. 9 (mažoji aikštė).
 
Sekmadienį be rungtynių bus surengtas dar vienas renginys: nuo 11:30 val. ten pat, Vilniaus pramogų arenos mažojoje aikštėje vyks mergaičių ledo ritulio diena „Aš myliu ledo ritulį“, kurią organizuoja asociacija „Hockey Lietuva“. Renginyje nemokamai gali dalyvauti bet kokio amžiaus moterys ir merginos, kurios nori išbandyti šią sporto šaką ir smagiai praleisti laiką. Pačiūžas bei lazdas visoms dalyvėms duos renginio organizatoriai. Projektas finansuojamas švietimo, mokslo ir sporto ministerijos lėšomis.