Titulinis » Naujienos » Savaitgalį surengta Lietuvos moterų rinktinės stovykla

Savaitgalį surengta Lietuvos moterų rinktinės stovykla

2022-11-07
hockey.lt informacija
Lapkričio 4-6  dienomis Elektrėnuose įvyko Lietuvos moterų nacionalinės rinktinės stovykla.
 
Į stovyklą buvo pakviestos 22 žaidėjos, kurioms treniruotes vedė rinktinės treneriai Berndas Haakė ir Raimondas Štrimaitis, o jiems talkino „Geležinio vilko“ mokyklos treneris Edgaras Rybakovas. Per tris dienas šalies rinktinei buvo surengtos 4 treniruotės bei video peržiūra.
 
Vyriausias moterų rinktinės treneris B. Haake džiaugiasi, kad sezono metu yra suteikta galimybė surinkti daugumą rinktinės žaidėjų bei suteikti joms progą kartu dirbti taktinėse ir žaidybinėse treniruotėse.
 
„Šiemet moterų rinktinės žaidėjoms sezonas ilgas ir sunkus: dalyvaujame Baltijos moterų čempionate, komandos dalyvaus Lietuvos moterų čempionate (kuris startuos jau lapkričio 13 dieną), taip pat renkamės į mini stovyklas, tad žaidėjoms tenka atlaikyti nemažą krūvį. Tačiau toks įtemptas grafikas tuo pačiu yra ir puiki proga tinkamai pasiruošti artėjančiam pasaulio čempionatui Rumunijoje. Šį sezoną asmeniškai žadu dar daugiau laiko skirti žaidėjoms ir rinktinės treniruotėms, dalyvauju ir klubų treniruotėse, jų rungtynėse, nes noriu peržiūrėti kiek įmanoma daugiau žaidėjų ir taip atrinkti potencialias rinktinės kandidates“, - po stovyklos kalbėjo rinktinės treneris iš Vokietijos.
 
Artimiausios Baltijos moterų ledo ritulio čempionato rungtynės laukia lapkričio 20 dieną, Elektrėnuose, prieš „HS Riga“ komandą, o lapkričio 13 d. įvyks pirmasis Lietuvos moterų čempionato turas Elektrėnuose, kuriame bus žaidžiama pilnu formatu, per visą aikštę. Lietuvos čempionate dalyvaus 4 komandos iš Kauno, Klaipėdos, Vilniaus ir Elektrėnų.