Titulinis » Naujienos » "Sausas" šiauliečių smūgis "Bizonams-1"

"Sausas" šiauliečių smūgis "Bizonams-1"

2013-11-16
hockey.lt informacija
 Lietuvos ledo ritulio čempionate „Akropolio“ taurei laimėti antrą pergalę iškovojo Šialių „Ledo linija“, namų arenoje penktadienio vakarą 6:0 (2:0, 0:0, 4:0) nepalikusi vilčių Kauno „Bizonams-1“.
 
Šios dvikovos laukta sus susidomėjimu. Komandos po praėjusio sezono gerokai sustiprėjo. Abi ekipos praėjusiame sezone žaidė I-o diviziono finalo ketverte, o pusfinalyje šiauliečiai 8:7 nugalėjo trijų įvarčių persvarą turėjusius kauniečius.
 
„Bizonai-1“ buvo pilni ryžto atsirevanšuoti už šią nesėkmę, tačiau aikštelės šeimininkai tokios intrigos, kuri buvo praėjusio sezono finalo ketverte, nebekūrė.
 
Latvijos specialisto treniruojama „Ledo linija“ pademonstravo brandų žaidimą ir pergalę iškovojo pasinaudodama varžovų klaidomis, kai net keturis įvarčius iš šešių pelnė žaisdama daugumoje.
 
Pirmajame kėlinyje Tadas Zupka (11:06) ir Vladimirs Parchomenko (15:55) nudžiugino vietos sirgalius išvesdami savo komandą į priekį.
 
Trečiajame kėlinyje trys įvarčiai krito per kiekybinę daugumą, o pasižymėjo Ernoldas Baltaragis (44:36), V.Parchomenko (47:17) ir Dmitrijs Panovs (51:02).
 
Įvartį pridėjo Einars Trankalis ir (51:54) ir šiauliečiai šventė sausą pergalę. Beje, kauniečiai trečiajame kėlinyje mažiausiai vienerioms rungtynėms neteko Vyginto Sajaus, kuris už spyrį varžovui užsidirbo drausminę nuobaudą (25).
 
„Ledo linija“ – „Bizonai-1“ 6:0 (2:0, 0:0, 4:0).
„Ledo linija“: V.Parchomenko 2, T.Zupka, E.Baltaragis, D.Panovs, E.Trankalis po 1 įvartį.