Titulinis » Naujienos » Rytai: "Vilkai" neatlaikė "Ice wind" spaudimo

Rytai: "Vilkai" neatlaikė "Ice wind" spaudimo

2013-02-12
NLRL informacija
 
Nacionalinės ledo ritulio lygos I-o diviziono Rytų konferencijoje Vilniaus „Vilkai“ pirmavo dvikovoje su Vilniaus „Ice wind“ ekipa, tačiau neišlaikė persvaros ir pralaimėjo rezultatu 4:8 (3:2, 1:2, 0:4).
 
Abiems ekipoms ši dvikova buvo labai svarbi kovojant dėl teisės žaisti atkrintamosiose varžybose. Bet kurios komandos pralaimėjimas teoriškai dar paliktų šansus patekti į atkrintamąsias, tačiau praktiškai vilčių nelieka.
 
Tą puikiai suprato abi ekipos, kurios nuo pirmųjų minučių puolė mušti įvarčius. Nesužaidus nė minutės Vytautas Gedvilas (00:45) išvedė „Ice wind“ į priekį, tačiau Du Vytauto Staugaičio (02:54 ir 07:12) ir Andrejaus Frizelio (11:22) įvartis leido pajusti apčiuopiamą pranašumą „Vilkams“.
 
Antrajame kėlinyje „Vilkai“ po Timūro Suponevo įvarčio (31:25) dar pirmavo 4:2, tačiau nuo šio momento „Vilkams“ ėmė leistis saulė. Dar antrojo kėlinio pabaigoje „Ice wind“ rezultatą išlygino ir spurtavo trečiajame, kai Romualdas Poteika (46:41) ir Ovidijus Olbikas (48:16) per pusantros minutės įmušė du įvarčius be atsako.
 
„Vilkai“ subyrėjo po komandos žaidėjo A.Frizelio 10 minučių pašalinimo iš aikštelės už nesportinį elgesį ir praleidę dar du įvarčius leido „Ice wind“ ekipai ne tik iškovoti pergalę, bet ir aplenkti varžovus turnyrinėje lentelėje.
 
„Vilkai“ – „Ice wind“ 4:8 (3:2, 1:2, 0:4).
„Vilkai“: V.Staugaitis 2, A.Frizelis, T.Suponevas po 1 įvartį.
„Ice wind“: R.Poteika, D.Jevstafjevas, V.Gedvilas po 2, A.Vyšniauskas, O.Olbikas po 1 įvartį.