Titulinis » Naujienos » Rugpjūčio pabaigoje Elektrėnuose – stambus tarptautinis turnyras

Rugpjūčio pabaigoje Elektrėnuose – stambus tarptautinis turnyras

2013-05-23
hockey.lt informacija
 Rugpjūčio 23-28 dienomis Elektrėnų savivaldybės ledo rūmuose rengiamas stambus tarptautinis ledo ritulio turnyras.
 
Lietuvoje registruota „Ice energy group“ kompanija rengia ledo ritulininkui Aleksejui Čerepanovui atminti taurės turnyrą, kuriame dalyvaus 6 komandos. Tai Lenkijos, Anglijos ir Lietuvos U-20 rinktinės, Baltarusijos U-18 rinktinė, Omsko „Omskije jastreby“ (Rusija, MHL B) ir Maskvos srities HK „Kapitan“ (Rusija, MHL A).
 
„Kompanija Lietuvą pasirinko dėl paprastesnės logistikos Europos komandoms, kurioms nereikės Rusijos visų. A.Čerepanovas – tai ledo ritulininkas, kuris daug prisidėjo prie ledo ritulio populiarinimo, tad ir mes savo ruožtu tęsiame šią tradiciją, kažkiek prisidėdami prie ledo ritulio Lietuvoje. Turnyro nugalėtojas iškovos pagrindinę taurę, o komandoms tai bus geras jėgų patikrinimas prieš sezoną“,- apie renginį Elektrėnuose kalbėjo „Ice energy group“ atstovas Sergejus Kulikovas.
 
A.Čerepanovas mirė ledo ritulio aikštelėje, kai rungtynių metu 2008 metų spalio 13-ąją jam sustojo širdis. Talentingą sportininką 17-uoju šaukimu į NHL 2007 metais pakvietė Niujorko „Rangers“ klubas.
 
Turnyre rato sistema komandos žais tris dienas, po jų turės dienos pertrauką ir dar dvi žaidybines dienas.