Titulinis » Naujienos » "Rokiškis" Vilniaus klubą nuleido ant žemės

"Rokiškis" Vilniaus klubą nuleido ant žemės

2014-10-26
hockey.lt informacija
 Dar vienos intriguojančios rungtynės sužaistos atvirajame Lietuvos ledo ritulio čempionate, kai Vilniaus Pramogų arenoje sekmadienį Rokiškio „Rokiškis“ 8:7 (2:2, 3:2, 3:3)  nugalėjo Vilniaus „Ober – Haus komandą.
 
 Rokiškėnai pirmajame kėlinyje po Tautvydo Urbono (12:18) ir Žygimanto Grunevo (16:24) įvarčių pabėgo 2:0, tačiau tai buvo tik ilgo kelio pergalės link pradžia. Aikštelės šeimininkai per paskutiniąsias dvi kėlinio minutes rezultatą išlygino.
 
Antrajame kėlinyje svečiai du kartus išsiveržė į priekį, vilniečiai du kartus rezultatą lygino. Vis dėlto, po Simo Sakaičio (31:29) įvarčio „Rokiškis“ po dviejų kėlinių buvo priekyje 5:4.
 
Trečiajame kėlinyje „Rokiškis“ spurtavo ir pabėgo 7:4 ir dar neišnaudojo baudinio už varžovų pražangą.
 
Tuomet prabudo vilniečiai, kurie nieku gyvu nenorėjo nusileisti Šiaurės rytų Lietuvos komandai.
 
Dominykas Bisturys (49:31 ir 53:54), bei Edvinas Stankevičius (55:46) trimis įvarčiais pavijo varžovus ir išlygino rezultatą.
 
„Rokiškis“ nesutriko ir šioje situacijoje ir rungtynių didvyriu tapęs S.Sakaitis įmušė ketvirtąjį savo įvartį (59:42) iki rungtynių trečiojo kėlinio pabaigos likus vos 18 sekundžių, kai abi komandos jau galvojo apie pratęsimą ir padovanojo pirmąją pergalę šiame sezone, aplenkęs vilniečius turnyrinėje lentelėje.
 
„Ober – Haus“ – „Rokiškis“ 7:8 (2:2, 2:3, 3:3).
„Ober – Haus“: D.Bisturys 3, A.Sidorovas, E.Bazevičius, R.Bukauskas, E.Stankevičius po 1 įvartį.
„Rokiškis“: S.Sakaitis 4, T.Urbonas, Ž.Grunevas, A.Rukšėnas, T.Jasinevičius po 1 įvartį.