Titulinis » Naujienos » Projekte "Iššūkis sporto žvaigždei" dalyvavo R. Maleckienė

Projekte "Iššūkis sporto žvaigždei" dalyvavo R. Maleckienė

2021-04-21
hockey.lt informacija
 Sport1HD televizijos ir Sporto rėmimo fondo rengiamo projekto „Iššūkis sporto žvaigždei“ dalyviams buvo pristatytas ir ledo ritulys – su mokiniais bendravo ir jų iššūkius priėmė Lietuvos moterų rinktinės narė Ramunė Maleckienė.
 
Viena iš projekto „Iššūkis sporto žvaigždei“ herojų tapusi R. Maleckienė nuotoliniu būdu bendravo su Jonavos Jeronimo Ralio gimnazijos moksleiviais bei su Kauno specialiosios olimpiados klubo nariais.
 
Pati žaidžianti, o taip pat teisėjaujanti bei trenere dirbanti R. Maleckienė papasakojo apie savo pirmuosius žingsnius ledo ritulyje, ilgą kelią formuojant Lietuvos moterų rinktinę, parodė ledo ritulyje naudojamą inventorių ir atsakė į kilusius klausimus.
 
„Pristatyti ledo ritulį man visada yra labai malonu, nes pati labai daug metų praleidau su šia sporto šaka. Pati buvau pirmoje suburtoje moterų komandoje, padėjau oficialiai įsteigti pirmąjį šalyje moterų ledo ritulio klubą. Kol dar pačios akys dega, tai stengiuosi kiek tik galiu pristatyti ledo ritulį ir ypatingai moterų ledo ritulį. Kaip įmanoma stengiamės tai parodyti visuomenei“, - kalbėjo R. Maleckienė.
 
Jonavos Jeronimo Ralio gimnazijos atstovai džiaugėsi, jog Lietuvos rinktinės narė juos supažindino su ledo rituliu bei gyrė sportininkę už šios sporto šakos pristatymą. Mokiniai taip pat metė net du iššūkius, kuriuos R. Maleckienė turėjo atlikti treniruotės ant ledą metu.
 
Iššūkį ledo ritulininkei metė ir galimybę susipažinti su ledo ritulio šaka taip pat turėjo ir Kauno specialiosios olimpiados klubo nariai.

Visą laidą ir tai kaip R. Maleckienei sekėsi atlikti gautas užduotis pamatysite šioje Sport1HD parengtoje laidoje: