Titulinis » Naujienos » Prieš naujo sezono startą – kontrolinės varžybos

Prieš naujo sezono startą – kontrolinės varžybos

2016-09-01
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Pasibaigus sezono pasiruošimo stovyklai, visos „Geležinis vilkas“ mokyklos komandos sužaidė kontrolines varžybas ir įsivertino savo jėgas prieš naujo sezono startą.
 
Rygoje: dvylikamečiai pralošė, bet dešimtmečiai iškovojo pergalę
 
Net dvi mūsų mokyklos komandos: U- 12 ir U- 10 išvyko į Latvijos sostinę Rygą, kur susikovė su ledo ritulio mokyklos HC Riga ledo ritulininkais.
U- 12 komandai teko pripažinti varžovų pranašumą. Varžovai žaidimo tempą visą laiką laikė savo rankose ir beliko pripažinti jų pranašumą: HC Riga – GV 13:2.
Kiek geriau sekėsi jaunėliams, U – 10 komandai, kuri po atkaklios kovos vis tik įrodė varžovams savo pranašumą rezultatu HC Riga – GV 12:16.
 
Šešiolikmečiai triumfavo ir Klaipėdoje, ir Liepojoje
 
„Geležinio vilko“ mokyklos U – 14 ir U–16 komandos, prieš prasidedant sezonui sužaidė net po dvi kontrolines varžybas: Klaipėdoje ir Liepojoje.
Keturiolikmečiams fortūna buvo nedėkinga. U- 14 komanda per plauką pralošė Klaipėdos HC komandai, rezultatu 9: 8. O Liepojoje dar teko pripažinti ir Liepojos „Metalurg“ komandos pranašumą: 8:4.
Tačiau U- 16 komanda buvo nenugalima. Rezultatu 2:13 Klaipėdoje įveikė aikštės šeimininkus, HC Klaipėda komandą. O Liepojoje – rezultatu 1:6 nugalėjo Liepojos „Metalurg“.