Titulinis » Naujienos » Praūžė trečioji mergaičių ledo ritulio diena (planuojama išvyka į Latviją)

Praūžė trečioji mergaičių ledo ritulio diena (planuojama išvyka į Latviją)

2015-03-29
hockey.lt
Kovo 28 dieną, Klaipėdos Akropolyje, jau trečią kartą ledo ritulys suvienijo merginas iš visos Lietuvos. Bendrai treniruotei moterys ir merginos rinkosi ne šiaip sau, jau po dviejų savaičių jos vyks į Latviją, kur pirmą kartą istorijoje sužais dvejas draugiškas rungtynes prieš Rygos „Saga“ ekipą.

Uostamiestyje vykęs renginys skirtas populiarinti moterų ledo ritulį, jame dalyvauja ne tik buvusios ar esamos ledo ritulininkės, tačiau ir visos mergaitės, norinčios išbandyti šią sporto šaką. Tokios treniruotės kryptingai veda merginų komandos kūrimo link.

„Ši Nacionalinės ledo ritulio lygos iniciatyva atgaivinti moterų ledo ritulį buvo puikus postūmis susivienyti ir kartu kurti merginų komandą. Trys mergaičių ledo ritulio dienos, vykusios trijuose miestuose, ne tik paskatino merginas treniruotis aktyviau, jos jau kelis kartus rinkosi ant ledo savarankiškai bei yra nusiteikusios tęsti pradėtą darbą,“ – džiaugėsi profesionali trenerė Ramunė Maleckienė. “Jaunesnės merginos treniruojasi su berniukais, o vyresnės tokios galimybės neturi, tačiau begalinis noras ir entuziazmas subūrė jas ir vėl kartu. Manau, kad išvyka į Latviją vainikuos pastarųjų mėnesių pastangas ir bus puiki proga pirmą kartą istorijoje suburtai merginų komandai išbandyti jėgas varžybų metu, juk tai dar vienas žingsnelis pagrindinės svajonės išsipildymo link“.

Registracija išvykai į Latviją (balandžio 11,12 d.): egle.kulikauskaite@hockey.lt