Titulinis » Naujienos » Portalas hockey.lt - nuo šiol ir mobiliuosiuose įrenginiuose

Portalas hockey.lt - nuo šiol ir mobiliuosiuose įrenginiuose

2015-09-28
hockey.lt informacija
Didžiausias Lietuvos ledo ritulio portalas hockey.lt keliasi į mobiliąją erdvę. Nuo šiol visus rezultatus, tvarkaraščius, tiesiogines transliacijas galėsite pasiekti gerokai patogiau ir paprasčiau.
Pradeda veikti mobili svetainės hockey.lt versija.
 
Tad nuo šiol mobiliuosiuose įrenginiuose ieškant hockey.lt puslapio, automatiškai būsite nukreipiami į m.hockey.lt svetainę. Mobilioji svetainės versija patogi ir paprasta – rasite visą informaciją apie komandas, žaidėjus ir jų statistiką.
 
Taip pat nuo šiol bus itin lengva stebėti ledo ritulio rungtynių statistines transliacijas. Asociacija „Lietuvos ledo ritulys“ yra užsibrėžusi tikslą visų hockey.lt bendruomenėje esančių lygų rungtynes aistruoliams pateikti „gyvai“, tad m.hockey.lt svetainėje jūs taip pat patogiai galėsite stebėti Lietuvos čempionato, Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos rezultatus gyvai. Svetainė mobiliuosiuose telefonuose, planšetėse pasiekiama automatiškai, nesvarbu kurį adresą rinksite – hockey.lt ar m.hockey.lt.
 
Galimybę stebėti klubų rezultatus gyvai turės ir ledo ritulio mėgėjų lygos (LRML) gerbėjai, apie tokią galimybę svarsto „Žemaitijos ledo“ komandos.
 
Prie hockey.lt ledo ritulio komandų šeimos kviečiamos prisijungti ir Aukštaitijos, Šiaulių miesto čempionatų komandos.
 
Jau dabar galite išbandyti naująją mobiliąją svetainės versiją – didžiausias šalies ledo ritulio portalas hockey.lt dar labiau pasiekiamas ir dar arčiau jūsų.