Titulinis » Naujienos » Po sezono uždarymo šventės "Geležinis vilkas" tęsia darbą

Po sezono uždarymo šventės "Geležinis vilkas" tęsia darbą

2014-06-15
Birželio 12d. sostinės ledo ritulio mokykla „Geležinis vilkas“ savo auklėtiniams ir jų tėveliams surengė 2013/2014m. sezono uždarymo šventę. Visos amžiaus grupės sužaidė draugiškas rungtynes su savo tėveliais. Ir nors 2013/2014m. sezonas oficialiai uždarytas, tačiau kaip ir kiekvienais metais po sezono uždarymo  mokykla tęsia veiklą ir subūria savo auklėtinius į vasaros sporto stovyklas.
 
Tradiciškai į vasaros sporto stovyklas yra kviečiami treneriai šalių, kurios įeina į pasaulio ledo ritulio elitą - Rusija, JAV, Švedija, Suomija ir kt. Pagrindinis stovyklų tikslas, suteikti mokyklos auklėtiniams galimybę išbandyti įvairių ledo ritulio mokyklų treniruočių metodikas bei tobulinti meistriškumą.
 
Birželio 16d. – 20d.  kartu su mokyklos treneriais, Lietuvos ledo ritulininkus treniruos Rusijos kilmės treneriai iš Švedijos - Aleksejus Salomatinas  - buvęs Tarybų Sąjungos ledo ritulio rinktinės narys ir Olegas Missenko. Abu buvę Maskvos CSKA klubo atstovai, kurie pastaruosius 20 metų gyvena ir dirba Švedijoje.
 
Birželio  23d. - 27d. kartu su mokyklos treneriais dirbs treneriai iš Suomijos - Sami Petter Lehtinen ir Rami Tapani Sarasmaki.
 
Pasak mokyklos vadovo bei vyr. trenerio Andrėjaus Jadkausko “ vasaros sporto stovyklų metu,  jaunųjų ledo ritulininkų laukia įtemptas darbas.  Pagal stovyklos dienotvarkę  kasdien vyks trys treniruotės ant ledo ir dvi – gimnastikos bei akrobatikos, kurias ves Vilniaus gimnastikos mokyklos vyr.treneris Viktoras Šurpikas.”
 
„Esame dėkingi visiems tėveliams ir vaikams su kuriais kartu užbaigėme dar vieną sezoną, kartu siekėm pergalių, išgyvenome pralaimėjimus, dirbome ir ėjome link savo tikslo – tapti geriausiais ledo ritulio žaidėjais Lietuvoje“, - kalbėjo A. Jadkauskas.