Titulinis » Naujienos » Po pergalės Rokiškyje "Lokiai-Poseidonas" pateikė protestą

Po pergalės Rokiškyje "Lokiai-Poseidonas" pateikė protestą

2013-02-11
NLRL informacija
Nacionalinė ledo ritulio lyga gavo Elektrėnų "Lokių-Poseidono" komandos protestą dėl rungtynių Rokiškyje. Remiantis NLRL tarybos sprendimu, ekipos protestą pateikiame hockey.lt  puslapyje.
 
 
"DĖL Rungtynių 2013.02.10
 
PROTESTAS
 
 
                  Šių metų vasario 10 dieną 12.00 val. žaidėme kalendorines 2012-2013 metų Atvirojo Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynes prieš Rokiškio „Rokiškį“ . Likome šokiruoti varžybų organizavimo bei pravedimo tvarka ir sąlygomis. Vadovaujantis 2012-2013 metų Atvirojo Lietuvos ledo ritulio čempionato Nuostatų , toliau ( Nuostatai) punktais 2.1.1. ir 2.1.4. NLRL įsipareigojo užtikrinti tinkamą teisėjų darbą ir čempionato organizavimą , taip pat pagal 5.3. punktą komanda šeimininkė parūpinti tinkamą ledo aikštės ir tinkamą švieslentės darbą ir pagal 6.8. p komandos vadovai atsako už savo žaidėjų ir pačių vadovų elgesį varžybų metu.
 
              Visų rungtynių metu mūsų komandos žaidėjai buvo įžeidinėjami iš priešininkų komandos žaidėjų pusės , tiek trenerių , tiek žiūrovų . Aikštės teisėjams paskirtiems vesti varžybas aiškiai trūko kompetencijos kad atskirais momentais priimtų teisingus sprendimus. O tai rungtynių pabaigoje sukėlė ne vieną incidentą aikštėje ir už jos ribų . Likus 2 min komandos treneris Audrius Deksnys įsijungė į muštynes aikštėje ir nieko nepadarė kad taikiai baigti rungtynes , o tik aštrino situaciją tuo grubiai pažeisdamas 2012-2013 metų Drausmės kodekso 10 punktą. Taip pat rungtynių metu muštynėse dalyvavo ir žiūrovai , jie nieko netrukdomi vaikščiojo po aikštelę įvairiais necenzūriniais žodžiais įžeidinėdami svečių komandą , vėliau taip pat dalyvavo muštynėse ant ledo.
 
            Esame giliai įsitikinę kad Vladimirui Fiščevui ir Karoliui Janušauskui neobjektyviai skirtos Drausminė nuobauda iki rungtynių pabaigos (20), o vadovaujantis emocijomis. Prašome išnagrinėti Sauliaus Limonto ir Dominyko Deksnio,  veiksmus šių rungtynių metu ir pranešti apie sprendimą.
 
            Prašome išnagrinėti Audriaus  Deksnio,  veiksmus šių rungtynių metu ir skirti jam nuobauda už nesportinį elgesį ir netinkama varžybų organizavymą.
 
           Mes pareiškiame kad ateityje nevyksime į NLRL organizuojamas varžybas vykdomas Rokiškyje kol nebus pašalinti minėti trūkumai ir paprasčiausias varžybų dalyvių saugumas.
 
 Pagarbiai , komanda „Lokiai-Poseidonas“