Titulinis » Naujienos » Po nesėkmingo starto atsitiesusi „7bet-Hockey Punks“ vis tiek liko be taškų

Po nesėkmingo starto atsitiesusi „7bet-Hockey Punks“ vis tiek liko be taškų

2023-11-04
hockey.lt informacija
OHL Baltijos čempionate dar vieną pralaimėjimą patyrė „7bet-Hockey Punks“ komanda.
 
Šeštadienį išvykoje Vilniaus komanda 2:6 nusileido „Kurbads“ ekipai. Tai buvo jau 11 pralaimėjimas per tiek pat sužaistų rungtynių.
 
Dvikovą sėkmingiau pradėję šeimininkai pirmojo kėlinio metu gerokai dažniau atakavo oponentų vartus bei įgijo dviejų įvarčių pranašumą. Visgi, po pirmosios pertraukos vilniečiams pavyko išlyginti žaidimą ir kur kas dažniau apsilankyti prie oponentų vartų.
 
Nepaisant padaugėjusių metimų kiekio į „Kurbads“ vartų plotą, „7bet-Hockey Punks“ įvarčiais sugebėjo pasižymėti tik du kartus. Tuo tarpu Latvijos komanda tiek ir antrajame, tiek ir trečiajame kėliniuose pridėjo dar po du įvarčius ir džiaugėsi pergale.
 
„7bet-Hockey Punks“ gretose įvarčius pelnė Ronaldas Dvončas ir Ilja Četvertakas. Tuo tarpu „Kurbads“ ekipoje šeši žaidėjai po kartą pasiuntė ritulį į Artūro Pavliukovo ginamus vartus. Jų autoriai – Edgaras Dikis, Davidas Livšicsas, Aleksandras Novikovas, Artūras Sedjukevičsas, Matisas Biinšas ir Atūras Mickevičsas.
 
Tai buvo paskutinės „7bet-Hockey Punks“ rungtynės prieš tarptautinių rungtynių langą. Jo metu ne vienas šios komandos žaidėjas atstovaus Lietuvos vyrų ir jaunimo rinktines, kurios varžysis tarptautiniuose turnyruose Lenkijoje ir Estijoje.