Titulinis » Naujienos » Pirmosios istorijoje „Energijos“ rungtynės Kaliningrade

Pirmosios istorijoje „Energijos“ rungtynės Kaliningrade

2013-02-23
LRK "Energija" pranešimas spaudai
Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai pirmą kartą klubo istorijoje vyksta į oficialias rungtynes Kaliningrade. Šį savaitgalį kovo 23 – 24 dienomis stipriausia Lietuvos ledo ritulio komanda jėgas išbandys su antroje vietoje Nacionalinės ledo ritulio lygos aukščiausiojo diviziono čempionate žengiančia Kaliningrado „Delovaja Rus“ (Rusija) komnanda.
 
Po dešimties žaistų rungtynių dešimt pergalių iškovojusi Elektrėnų „Energija“ - pirma, o rusai su keturiomis pergalėmis iš aštuonių susitikimų žengia antroje vietoje.
 
Su komanda į išvykos rungtynes vyksta jau antrą savaitę Lietuvoje dirbantis nacionalinės rinktinės treneris vokietis Bernd Haake.
 
Apie artėjančias rungtynes "Energijos" žaidėjas Šarūnas Kuliešius sakė, jog „smagu, kad mūsų ledo ritulio geografija plečiasi, o Kaliningrado sritis turi rimto potencialo. Šįkart įdomu bus pamatyti kuo jie pasistiprino, nes rungtynėse Elektrėnuose akivaizdžiai dominavome mes.“
 
Komandai dėl nugaros traumos negalės padėti Aivaras Bendžius, taip pat dėl traumų vis dar negali žaisti Valdas Pikčius, Deividas Kazlauskas, dėl ligos Tomas Mizaras, Aurimas Gaidauskas.