Titulinis » Naujienos » Pirmieji pasižymėję „7bet-Hockey Punks“ vis tiek liko be pergalės

Pirmieji pasižymėję „7bet-Hockey Punks“ vis tiek liko be pergalės

2023-10-04
hockey.lt informacija
OHL Baltijos ledo ritulio čempionate ir toliau nesiseka Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ komandai.
 
Trečiadienį vilniečiai išvykoje 3:8 pralaimėjo „Zemgale/LBTU“ komandai. Tai buvo jau penktasis „pankų“ pralaimėjimas per tiek pat sužaistų rungtynių.
 
Šiose rungtynėse vilniečiai pasižymėjo pirmieji, o sužaidus pirmąjį kėlinį rezultatas buvo lygus. Deja, bet antrajame kėlinyje varžovai pelnė penkis įvarčius iš eilės, iš kurių trys – per 75 sekundžių atkarpą, ir neleido „7bet-Hockey Punks“ pagalvoti apie galimybę iškovoti taškus.
 
„7bet-Hockey Punks“ gretose šiose rungtynėse po įvartį pelnė Edgaras Petrovas, Samuelis Blanchetas-Cote ir Ilja Četvertakas. Oponentų gretose blizgėjo pirmąsias rungtynes šioje komandoje žaidęs Martinšas Karsumas, kuris pats pelnė du įvarčius ir dar atliko tris rezultatyvius perdavimus. Dukart pasižymėjo ir Rinaldas Vutkevičsas, o po sykį įvarčiais pasižymėjo Martinšas Porejis, Kristianas Zeltsas, Danielis Andesonas ir Gustavas Mileris.
 
Vos tašką savo sąskaitoje turinti ir paskutinėje lygos pozicijoje žengianti „7bet-Hockey Punks“ komanda kitas rungtynes žais namuose, spalio 7 dieną, prieš „HS Riga“.