Titulinis » Naujienos » Pirmieji „Energijos“ iššūkiai Baltarusijoje

Pirmieji „Energijos“ iššūkiai Baltarusijoje

2013-09-13
LRK "Energija" informacija
 Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai šiandien išvyksta į Baltarusijos miestą Žlobiną, kur savaitgalį jėgas išbandys su praeitų metų lygos čempionais „Metallurg2” ledo ritulininkais. Abejos komandos po dviejų sužaistų rungtynių turi po vieną pergalę. 
 
„Energijos“ komanda į išvyką važiuoja ne optimaliausios sudėties – rungtyniaus trimis penketais: D.Kulevičius – P.Gintautas – D.Bisturys, R.Aliukonis – T.Vyšniauskas; A.Židkovas – A.Bendžius – V.Jagelavičius, A.Katulis – V.Pikčius; D.Vitte – A.Kriščiūnas – A.Visockas, J.Vėželis - K.Kubilius; J.Steponaitis – L.Veželis, vartuose N.Dauksevičius ir G.Sabaliauskas. 
 
Dėl traumų vis dar negali padėti komandai pagrindinės sudėties žaidėjai D.Žukovas, D.Kazlauskas ir P.Nausėda, peršalimas neleidžia sportuoti A.Korneičiukui, o L.Rimkui atlikta kirkšnies išvaržos operacija. Š.Kuliešius ir M.Šlikas į rungtynes nevyksta dėl asmeninių priežasčių. 
 
Po dviejų sužaistų rungtynių Baltarusijos „Aukščiausiose lygoje“ rezultatyviausi „Energijos“ žaidėjai: Š.Kuliešius 5 taškai (2 įvarčiai, 3 perdavimai), T.Vyšniauskas ir A.Bendžius po 2 įvarčius.
 
Artimiausios „Energijos“ rungtynės namų arenoje Elektrėnuose rugsėjo 19 – 20 d. su komanda iš Ukrainos „Kremenčiug“.