Titulinis » Naujienos » "Pildyk" jaunimas pelnė dar dvi pergales

"Pildyk" jaunimas pelnė dar dvi pergales

2013-03-11
NVLRL informacija
Kovo 6 ir 8 dieną įvyko U-16 amžiaus grupės susitikimas tarp Rokiškio SC ir Vilniaus „Pildyk“ komandų. Po skaudžių praeitų pralaimėjimų šį kartą Vilniaus „Pildyk“ komanda pelnė dvi įtikinamas pergales 18:4 (5:0, 8:3, 5:1) ir 3:14 (0:3, 1:7, 2:4).
 
Pirmasis komandų susitikimas įvyko Vilniaus Akropolio ledo arenoje. Jausdami stiprų palaikymą Vilniaus „Pildyk“ žaidėjai žaidė kaip ant sparnų. Pirmasis kėlinys pasibaigė sausu rezultatu, antrasis penkių įvarčių persvara, na o trečiajame kėlinyje vilniečiai varžovams leido įmušti tik vieną įvartį.
 
Antrasis susitikimas vyko Rokiškio ledo arenoje, gryname ore. Nors rokiškėnai ir žaidė namie, tačiau didelės įtakos jų žaidimui tai neturėjo. Viena stipriausių komandų varžovų vartininkui O. Vaičiūnui tiesiog neleido atsipūsti. Įvartis po įvačio ir rungtynės pasibaigė vienuolikos įvarčių persvara. 
 
Pirmųjų rungtynių metu Rokiškio komandą į priekį vedė N. Laužadis.  Antrųjų rungtynių metu L. Kirda ir antrasis brolis R. Laužadis pelnė taškus. Pas vilniečius itin pasireiškė E. Stankevič, N. Marcinkevičius ir  A. Nikitčenko.
 
Vilniaus „Pildyk“ – Rokiškio SC 18:4 (5:0, 8:3, 5:1)
 
Vilniaus „Pildyk“: N. Marcinkevičius 6, E. Stankevič 5, L. Krukovski ir G. Jadkauskas 2, A. Nabuurs, A. Jakušev ir A. Nikitčenko po 1 įvartį.
Rokiškio SC: N. Laužadis 3, M. Jukna 1 įvartis.
 
Rokiškio SC – Vilniaus „Pildyk“ 3:14 (0:3, 1:7, 2:4)
 
Rokiškio SC: L. Kirda 2, K. Šutas 1 įvartis.
Vilniaus „Pildyk“: E. Stankevič ir A. Nikitčenko ir  N. Marcinkevičius 4, A. Nabuurs, D. Marčevskis ir L. Krukovski po 1 įvartį.