Titulinis » Naujienos » Paskutinės „Energijos“ rungtynės šiais metais Baltarusijos lygoje

Paskutinės „Energijos“ rungtynės šiais metais Baltarusijos lygoje

2015-12-21
 Dar nenuslūgus emocijoms po pasaulio jaunimo II div. A gr. varžybų Elektrėnuose, stipriausias šalies ledo ritulio klubas kviečia šventes pasitikti kartu. Elektrėnų „Energija“ gruodžio 22 ir 23 dienomis namų arenoje priims varžovus iš Gardino - „Neman“ ledo ritulininkus.
 
Kovos kaimyninės šalies atvirose pirmenybėse vis kietesnės, nes į atkrintamąsias pateks tik aštuonios geriausios ekipos, o pirmos ketverios užsitikrins namų aikštės pranašumą. Komandos jau buvo šį sezoną susitikusios Gardine, kur dvejas rungtynes 5 – 3 ir 8 – 3 laimėjo lietuviai.
 
„Visą savaitę sirgome už Lietuvos jaunimą čempionate Elektrėnuose – jie šaunuoliai, padovanojo mums visiems puikią šventę. Mūsų komanda ruošėsi sausumos treniruotėse, o nuo sekmadienio dirba ir ant ledo. Tikiuosi sirgalių palaikymo ir kartu su pergalėmis pasitikti šventes“ – komandos kapitonas Karolis Kubilius.
 
Elektrėnų „Energija“ po 22 žaistų rungtynių su 37 tšk. žengia ketvirta, Gardino „Neman“ su 30 tšk. yra septinti.
 
Rungtynėse dėl traumų neišvysime gynėjų  Aurelijaus Kriščiūno, Tomo Vyšniausko, Artūro Visocko, Petro Nausėdos; Mauras Baltrukonis Maskvos universitete laiko baigiamuosius egzaminus.
 
Elektrėnų „Energija“ – Gardino „Neman“
Gruodžio 22 – 23 d. nuo 18.30 val.
Elektrėnų ledo rūmuose