Titulinis » Naujienos » Pasiruošimą pasaulio čempionatui pradėjo nacionalinė rinktinė

Pasiruošimą pasaulio čempionatui pradėjo nacionalinė rinktinė

2013-04-04
NLRL informacija
Pirmadienį pasiruošimą pasaulio čempionato I-o diviziono B grupės kovoms Ukrainoje balandžio 14-20 dienomis pradėjo Lietuvos vyrų rinktinė.
 
Nacionalinė komanda dar prieš stovyklos pradžią jau buvo sulaukusi legionierių Danieliaus Bogdziulio (Tamperės „Ilves“, Suomija), Artūro Katulio (Kijevo „Berkut“, Ukraina), Nerijaus Ališausko (Liepojos „Liepajas metalurgs“, Latvija).
 
Pirmadienį prie Elektrėnuose besitreniruojančios rinktinės prisijungė iš Švedijos grįžęs vartininkas Mantas Armalis (Tranoso „Tranas AIF“, Švedija).
 
Ketvirtadienį į Lietuvą grįžta Mindaugas Kieras, Darius Pliskauskas (Slough „Jets“, Anglija). Rinktinės pagrindą sudaro Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai.
„Dirbame du kartus per dieną ant ledo ir kartą turime ir „sausas“ treniruotes. Į rinktinę grįžo savaitę sirguliavęs Artūras Katulis. Šiandien į Lietuvą grįžta D.Pliskauskas ir M.Kieras, tad būsime praktiškai pilnos sudėties, neskaitant negalinčių į čempionatą dėl kovų savo šalių lygose atvykti žaidėjų“,- sakė rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haake.
 
Lietuvos rinktinė Elektrėnų ledo rūmuose sužais dvi kontrolines rungtynes su Minsko „Junost“ komanda balandžio 6, 7 dienomis. Balandžo 6 d. rungtynės įvyks 16.00 val., balandžio 7 d. - 12.30 val.
 
Pasaulio čempionate, I-ajame divizione A grupėje Lietuvos rinktinė kovos su Ukrainos, Lenkijos, Olandijos, Rumunijos ir Estijos komandomis.