Titulinis » Naujienos » Pasiruošimą pasaulio čempionatui pradeda dvidešimtmečių rinktinė

Pasiruošimą pasaulio čempionatui pradeda dvidešimtmečių rinktinė

2013-11-03
NLRL informacija
 Pirmadienį startuoja Lietuvos ledo ritulio dvidešimtmečių rinktinės (U-20) pasiruošimo stovykla.
 
 
Elektrėnuose keturioms dienoms susirinks ledo ritulininkai, pretenduojantys tapti rinktinės nariais 2014 metų pasaulio ledo ritulio 20-mečių čempionate Vengrijoje, Miskolce, kuris įvyks gruodžio 14-20 dienomis.
 
Rinktinės vyriausiasis treneris latvis Aigars Ciprussas pasinaudodamas pertrauka ledo ritulio čempionatuose visoje Europoje į stovyklą kvietė beveik 30 jaunųjų ledo ritulininkų.
 
Dauguma stovykloje dalyvausiančių žaidėjų bus iš Elektrėnų „Energijos“ ir Vilniaus „Balticos“ klubų, į Lietuvą sugrįžo Ugnius Čižas iš Suomijos, Jaunius Jasinevičius iš Švedijos. Stovykloje dalyvaus Vilius Krakauskas iš Latvijos Tukumso klubo.
 
Į Lietuvą grįžo ir Ernestas Trukšnys, tačiau jis paskutinėse rungtynėse Švedijoje gavo traumą, tas stovykloje nedalyvaus.
 
U-20 rinktinės treneris A.Ciprussas stovykloje nori susipažinti su visais kandidatais, o pirmadienį antradienį vyksiančiose treniruotėse didelių tikslų žaidėjams nebus kelima.
 
Trečiadienį 18.50 val. ir ketvirtadienį 11.00 val. rinktinė Elektrėnų ledo rūmuose žais dvejas draugiškas rungtynes su HC „Baltica“.
 
Antroji rinktinės stovykla įvyks gruodžio pradžioje.
 
Rinktinės vyriausiajam strategui A.Ciprussui talkins lietuvis A.Jadkauskas, vartininkų treneriu dirbs A.Aleinikovas.