Titulinis » Naujienos » Pasaulio čempionė Suomija kviečia į tarptautinę stovyklą

Pasaulio čempionė Suomija kviečia į tarptautinę stovyklą

2019-05-29
hockey.lt informacija
 Šiemet pasaulio ledo ritulio čempionate triumfavusi Suomija nori pasidalinti savo patirtimi ledo ritulyje ir kviečia 13-17 metų ledo ritulininkus į tarptautinę stovyklą.
 
„Vierumaki“ olimpiniame treniruočių centre rugpjūčio 4-9 dienomis suomiai dalinsis savo patirtimi ruošiant aukščiausio lygio ledo ritulininkus su žaidėjais iš viso pasaulio. Treniruočių stovykloje didžiausias dėmesys bus skirtas bendram įgūdžių gerinimui ir supratimui, ko reikia, kad šiame žaidime pasiektum aukščiausius tikslus.
 
Šiomis dienomis jaunieji ledo ritulininkai ne tik turės treniruočių ant ledo bei ant žemės, tačiau ir atliks specialius testus, išklausys paskaitas apie mitybą ir aukščiausio lygio ledo ritulio reikalavimus, turės galimybę iš arti susipažinti su NHL lygos atstovais iš Suomijos bei sulauks Suomijos rinktinės trenerio paskaitos. Pasibaigus stovyklai kiekvienas žaidėjas sulauks individualių išvadų ir pasirodymų analizės.
 
Tarptautinės stovyklos kaina – 650 eurų, o joje gali dalyvauti tiek aikštės žaidėjai, tiek vartininkai, kuriems 13-17 metų. Daugiau informacijos ir registracija elektroniniu paštu: finnhockeyschool@vierumaki.fi