Titulinis » Naujienos » „Orakulas“ iškovojo didžiausią sezono pergalę (fotogalerija)

„Orakulas“ iškovojo didžiausią sezono pergalę (fotogalerija)

2023-01-27
LRML inf., Tito Pacausko nuotr.
Penktadienį Lietuvos ledo ritulio mėgėjų (LRML) čempionate didžiausią sezono pergalę iškovojo Vilniaus „Orakulo“ (15 tšk.) ekipa, kuri 7:2 (4:0, 0:0, 3:2) sutriuškino turnyrinės lentelės kaimynus „Kaunas Hockey“ (11 tšk.) ledo ritulininkus.
 
Jau pirmame kėlinyje „Orakulas“ pelnė keturis įvarčius, iš kurių du buvo įmušti rungtyniaujant daugumoje: pasižymėjo Artiom Sidorov (3:43, rez. perd. Jurij Goriančikov), Artūras Grigonis (7:47, rez. perd. Pavel Jermakov), Marijan Purmalis (14:17, rez. perd. A.Sidorov ir P.Jermakov) bei Sergej Bogdanov (15:48, rez. perd. Artūras Adomavičius ir A.Sidorov).
 
Antrame kėlinyje abi komandos po du kartus pažeidė taisykles, bet kiekybinių persvarų išnaudoti nesugebėjo.
 
Trečiame kėlinyje ir vėl pasipylė įvarčiai: „Orakulo“ gretose sykį pasižymėjo A.Sidorov (47:29, rez. perd. J.Goriančikov), o du kartus - M.Purmalis (52:28, rez. perd. A.Sidorov ir Pavel Nogtev bei 57:17, rez. perd. J.Goriančikov), o „Kaunas Hockey“ gretose po įvartį įmušė Vincentas Putrius (57:46, rez. perd. Mindaugas Norkus ir Dovydas Usovas) ir Virginijus Spaičys (57:59, rez. perd. M.Norkus ir D.Usovas).
 
Visas rungtynes „Orakulo“ vartus gynė Boleslav Konopackij, o „Kaunas Hockey“ - Vilius Ramanauskas.
 
Geriausiu rungtynių žaidėju „Orakulo“ gretose buvo pripažintas P.Nogtev, o „Kaunas Hockey“ - M.Norkus.
 
 
Kitos LRML čempionato rungtynės vyks jau sausio 30-ą, kai Elektrėnų ledo rūmuose susikaus „Trakų Galvė“ (10 tšk.) ir „Orakulas“.