Titulinis » Naujienos » „Nukraujavusi“ Elektrėnų „Energija“ nesugebėjo antrą kartą nugalėti Novopolocko komandos

„Nukraujavusi“ Elektrėnų „Energija“ nesugebėjo antrą kartą nugalėti Novopolocko komandos

2014-11-16
Sportas.lt informacija
Vos 11 žaidėjų į Novopolocką atsivežusi daugkartinė Lietuvos ledo ritulio čempionė Elektrėnų „Energija“ Baltarusijoa aukščiausios lygos rungtynėse sekmadienį 5:7 (0:2, 4:2, 1:3) neatsilaikė prieš vietos „Chimik-SKA-2“ klubą.
 
Nors šeimininkai rungtynių pradžioje pirmavo 2:0, bet antrajame kėlinyje „Energija“ ne tik išlygino rezultatą (2:2), bet ir jį persvėrė (4:3). Elektrėniškiai pirmavo iki 51-os rungtynių minutės, kai „Chimik-SKA-2“ atstatė pusiausvyrą (5:5). Praėjus dar 3 min. šeimininkai išsiveržė į priekį, o paskutinį rungtynių įvartį jie įmušė į tuščius „Energijos“ vartus, kai elektrėniškiai savo vartininką buvo pakeitę aikštės žaidėju.
 
„Energijai“ du įvarčius pelnė fantastiškai šį savaitgalį žaidęs jaunasis Artūras Laukaitis, o po kartą pasižymėjo Mindaugas Kieras, Andrius Židkovas ir Aivaras Bendžius. Elektrėniškių vartus didžiąją rungtynių dalį gynė Donatas Žukovas.
 
Sportas.lt primena, kad pirmąsias šių komandų rungtynes Novopolocke šeštadienį rezultatu 6:4 (4:0, 0:3, 2:1) laimėjo „Energija“.
 
Turnyrinėje lentelėje „Energija“ (25 tšk.) vėl nukrito į 8-ą vietą tarp 11 komandų, o „Chimik-SKA-2“ (28 tšk.) šoktelėjo į 6-ą poziciją.
 
„Energija“ ir „Chimik-SKA-2“ tarpusavio akistatų seriją pratęs lapkričio 19-20 dienomis Elektrėnuose.