Titulinis » Naujienos » Norite laimėti kvietimus į pasaulio ledo ritulio čempionatą? Taip paprasta dar nebuvo!

Norite laimėti kvietimus į pasaulio ledo ritulio čempionatą? Taip paprasta dar nebuvo!

2014-01-09
hockey.lt informacija
 Balandžio 20-26 dienomis Vilniuje įvyks pasaulio ledo ritulio čempionato I-o diviziono B grupės varžybos, kuriose Lietuvos rinktinė kovos su Didžiosios Britanijos, Lenkijos, Olandijos, Rumunijos ir Kroatijos komandomis.
 
Jau dabar neabejojama, jog renginys bus rimčiausias pretendentas į metų sporto renginį – tokiu jis tapo ar 2009 metais.
 
Didžiulį susidomėjimą čempionatu rodo britų gerbėjai, kurie jau rezervavo arenoje 200 vietų visoms varžyboms ir artimiausiu metu turėtų nupirkti šiuos bilietus. Ir tai ne visi britų sirgaliai, bilietus perka pavieniai aistruoliai.
 
Tikimasi didžiulio lenkų ledo ritulio gerbėjų susidomėjimo – lenkai neskuba tačiau stebint bilietų pirkimo tendencijas, jiems irgi laikas suskubti.
 
Tad įsibėgėjant reklaminei kampanijai ir bilietų pardavimui, hockey.lt portalas kviečia visus ledo ritulio aistruolius laimėti du kvietimus į pasaulio čempionato pasirinktas tris rungtynes! Ir tai galėsite padaryti itin paprastai – tiesiog facebook.com svetainėje paspausti „like“ mygtuką hockey.lt paskyroje!
 
Improvizuotas konkursas vyks iki pat sausio mėnesio pabaigos, o vasario pradžioje burtų keliu vienam hockey.lt draugui bus įteikti du kvietimai į pasirinktas tris rungtynes! Paraginkite savo draugus dalyvauti kvietimų loterijoje!
 
Burtų traukime dalyvaus ir iki šiol „facebook“ svetainėje hockey.lt paskyros draugais tapę vartotojai!