Titulinis » Naujienos » NLRL Rytų konferencijos rungtynėse „Hockey Punks“ atsirevanšavo „Juodupės“ komandai

NLRL Rytų konferencijos rungtynėse „Hockey Punks“ atsirevanšavo „Juodupės“ komandai

2013-12-19
Trečią pergalę iš eilės iškovojo ir į pirmą vietą Lietuvos nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) Rytų konferencijoje šoktelėjo Vilniaus „Hockey Punks“ ledo ritulininkai.
 
Jie trečiadienį namuose 4:2 (1:0, 3:0, 0:2) nugalėjo Juodupės „Juodupė“ ekipą ir atsirevašavo už pralaimėjimą lapkričio mėnesį rezultatu 3:4.
 
Pirmąjį rungtynių įvartį sužaidus 19 minučių po Edvardo Ivankevičiaus perdavimo pelnė „Hockey Punks“ puolėjas Justinas Čižius (19:09).
 
Antrasis kėlinys prasidėjo Modesto Kiero („Hockey Punks“) pašalinimu dviems minutėms, tačiau „Juodupė“ kiekybinės persvaros neišnaudojo. Dar po trijų minučių (24:26) buvo pašalintas „Juodupės“ žaidėjas Rytis Vasiliauskas, o „Hockey Punks“ ledo ritulininkas M.Kieras išnaudojo vieno žaidėjo pranašumą ir nuginklavo varžovų vartininką Dmitrijų Sinicą (2:0).
 
Po šešių minučių (31:10) tas pats M.Kieras dar kartą įmušė įvartį ir rezultatas jau tapo 3:0. Puikų „Hockey Punks“ komandos antrąjį kėlinį sėkmingai užbaigė Edvinas Žukauskas, kuris pelnė ketvirtąjį vilniečių įvartį (4:0).
 
Nors paskutiniame kėlinyje Elvinas Malcius (43:34) ir Giedrius Lekandra (45:22) sušvelnino rezultatą (2:4), tačiau labiau priartėti prie varžovų nepavyko, o „Hockey Punks“ atsirevanšavo varžovams.
 
„Hockey Punks“ ledo ritulininkai per 7 sužaistas Rytų konferencijos rungtynes iškovojo 4 pergales ir su 12 taškų šiuo metu yra pirmoje vietoje, tuo tarpu „Juodupės“ ekipa per 6 rungtynes iškovojo 1 pergalę ir užima penktą turnyrinės lentelės vietą.
 
„Hockey Punks“  - Juodupė“ 4:2 (1:0, 3:0, 0:2).
„Hockey Punks“: M.Kieras 2, J.Čižius ir E.Žukauskas po 1 įvartį.
„Juodupė“: E.Malcius ir G.Lekandra po 1 įvartį.