Titulinis » Naujienos » Naujuoju LLRF prezidentu perrinktas Petras Nausėda

Naujuoju LLRF prezidentu perrinktas Petras Nausėda

2011-07-28
NLRL informacija
 
Šiandien įvykusiame Lietuvos ledo ritulio federacijos visuotiniame susirinkime naujai vienerių metų kadencijai perrinktas iki šiol federacijai metus vadovavęs prezidentas Petras Nausėda. Jis buvo vienintelis kandidatas ir surinko 26 balsus iš 29. Trys klubai susilaikė. Į prezidentus pasiūlyti Mindaugas Marcinkevičius ir Tomas Budrauskas savo kandidatūras atsiėmė.
 
Susirinkime, kuriame dalyvavo 29 klubai iš 40, tais pat nuspręsta neilginti prezidento darbo laikotarpio, nors buvo siūloma kadenciją pratęsti nuo metų iki trijų. Prieš tokį siūlymą balsavo 17 klubų.
 
Dar viena pasiūlyta naujovė, paliesianti visus klubus – patvirtinta. Nuspręsta, jog visi federacijos nariai urės mokėti 200 litų metinį mokestį. Taip tikimasi atsikratyti „mirusių sielų“, kai federacijos veikloje dalyvauja realiai neveikiantys klubai. Mokestį bus būtina susimokėti iki gruodžio 31 dienos.
 
Be to, į federaciją priimti 5 nauji nariai, tad bent jau dabar federacijoje yra 43 klubai ir dvi lygos – federacijos nariais tapo ir Nacionalinė bei vaikų ledo ritulio lygos.
Tad visuotiniame susirinkime didelių naujovių nesulaukta.
 
Įdomių naujienų tikimasi iš Klaipėdos, kur rugpjūčio 9 dieną po vasaros atostogų rinksis vyrų ir vaikų lygų Tarybos. Posėdžiuose turi būti tvirtinami lygų nuostatai bei naujųjų čempionatų gairės.
 
Abi lygos siūlo aktyviai dalyvauti susirinkime Klaipėdoje ir siūlyti pataisymus artėjančių čempionatų nuostatams.