Titulinis » Naujienos » Namų arenoje "Geležinis vilkas" spaudė baltarusius

Namų arenoje "Geležinis vilkas" spaudė baltarusius

2013-02-24
Šį savaitgalį sostinėje, Pramogų arenoje,  „Geležinis vilkas“ ekipa sužaidė dvejas rungtynes su Gomelio SDIUŠOR klubu.
 
Pirmosios rungtynės su varžovais prasidėjo staigiomis ir pavojingomis lietuvių komandos atakomis, dvi iš kurių buvo rezultatyvios ir pirmasis kėlinys baigėsi 2:0 „Geležinio vilko“ naudai.
Vos prasidėjus antrajam kėliniui lietuviai dar labiau didina persvarą ir demonstruoja žiūrovams greitą, aktyvų, gražų komandinį žaidimą. Antrajame kėlinyje lietuviai pelno dar keturis įvarčius ir ima triuškinti varžovus, kuriems pavyksta pelnyti įvartį tik 33-ą rungtynių minutę. Agresyvus ir greitas žaidimas tęsėsi ir trečiajame kėlinyje, svečiai taikliu smūgiu 40-ą rungtynių minutę bandė sušvelninti rezultatą, tačiau dar keturi taiklūs mūsiškių įvarčiai nokautavo svečius ir dvikovą laimėjo lietuviai rezultatu 10:2 (2:0; 4:1; 4:1).
 
Įvarčių autoriai: D.Nomanovas – 4 įv., I.Četvertakas – 3 įv., R.Bazys – 1 įv., K.Falkas - 1 įv.,T.Mizaras – 1 įv.
 
Antroji dvikova parodė, kad svečiai lengvai pasiduoti neketina. Pirmasis kėlinys prasidėjo apylygiu žaidimu, komandos apsikeičia keliomis sėkmingomis atakomis, tačiau  nuo antrojo kėlinio baltarusiai perima iniciatyvą į savo rankas ir ima diktuoti žaidimo tempą. Po atkaklios  kovos „Geležinis vilkas“ nusileidžia varžovams rezultatu 4:6 (2:1; 1:3; 1:2).
 
Antrose rungtynėse pasižymėjo D.Nomanovas – 2 įv., S.Gorelis – 1 įv., E.Protčenka – 1 įv.
 
Kitos Baltarusijos čempionato rungtynės bus sužaistos kovo 17 – 18 dienomis Minske, kur „Geležinis vilkas“ susitiks su Minsko „Dinamo“ klubu.