Titulinis » Naujienos » N.Ališauskas toliau nepralaimi, Vokietijoje - rezultatyvus puolėjų startas, Suomijoje - F.Nausėdos debiutas

N.Ališauskas toliau nepralaimi, Vokietijoje - rezultatyvus puolėjų startas, Suomijoje - F.Nausėdos debiutas

2023-09-23
hockey.lt informacija
Užsienio šalyse vis daugiau mūsų šalies atstovų pradeda savo pasirodymus vietinėse pirmenybėse.
 
Slovakijos čempionate ir toliau nesustabdomai rungtyniauja „Spiška Nova Ves“, kuriai atstovauja Nerijus Ališauskas. Penktadienį ši komanda 4:3 palaužė „HK Dukla“ ir iškovojo trečiąją pergalę iš tiek pat galimų. Nugalėtojų gretose N. Ališauskas per 18:32 min. nepasižymėjo.
 
Vis dar taškų nepraradusi „Spišska Nova Ves“ komanda pakilo į pirmąją Slovakijos čempionato poziciją.
 
Suomijos antroje lygoje debiutavo vartininkas Faustas Nausėda. Lietuvis atrėmė 20 iš 26 metimų į jo vartus,  o „Hokki“ klubui nepavyko pradėti pirmenybių pergalingai 3:6 nusileidus „RoKi“ ledo ritulininkams.
 
Sėkmingai Vokietijos trečioje lygoje startavo puolėjai iš Lietuvos: Arnoldas Bosas pelnė du įvarčius, Martynas Grinius pasižymėjo kartą. Abu lietuviai taip pat džiaugėsi ir pergalėmis A. Boso atstovaujama „Black Dragons“ 4:3 palaužė „Hannover Indians“, o „Saale Bulls Halle“ su M. Griniumi 5:3 įveikė „Hannover Scorpions“.
 
Pergale į Norvegiją sugrįžti nepavyko Ugniui Čižui. Lietuvis atliko rezultatyvų perdavimą, bet šios šalies antros lygos starte „Narvik“ 3:4 nusileido „Bergen“ komandai. Šiandien šios ekipos tarpusavyje žais dar kartą.