Titulinis » Naujienos » N.Ališauskas sugrįžta į Rygos "Dinamo" komandą

N.Ališauskas sugrįžta į Rygos "Dinamo" komandą

2021-05-02
hockey.lt informacija
Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas kitą sezoną žais Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL). Lietuvis į vieną stipriausių pasaulio lygų sugrįžta po vienerių metų pertraukos.
 
2017-2020 metais KHL lygoje jau žaidęs gynėjas po metų pertraukos sugrįžta į Rygos „Dinamo“ komandą. Būtent šioje ekipoje 29-erių metų lietuvis ir debiutavo KHL lygoje bei iš viso per tris sezonus sužaidė 152 rungtynes, per kurias jis pelnė 7 įvarčius bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų.
 
Praėjusį sezoną N. Ališauskas praleido Slovakijos aukščiausioje lygoje, „Slovan“ komandos gretose. Reguliaraus sezono metu mūsų šalies atstovas sužaidė 48 rungtynes per kurias jis pelnė 2 įvarčius bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Dar vieną įvartį jis pridėjo per 9 atkrintamųjų varžybų susitikimus, tačiau jo atstovaujamai komandai į čempionato finalą patekti nepavyko.
 
Per savo karjerą Lietuvos rinktinės kapitonas taip pat yra žaidęs Latvijos „Metalurgs“ klube, Vokietijos trečiojo diviziono „Fussen“ klube bei „Almaty“, „Temirtau“ ir „Saryarka“ komandose iš Kazachstano.