Titulinis » Naujienos » Moterų ledo ritulio projektas tęsiamas ir karantino metu

Moterų ledo ritulio projektas tęsiamas ir karantino metu

2021-01-28
Vyriausybei paskelbus karantiną, sportininkai, nepriklausantys aukšto meistriškumo sporto kategorijai ir toliau sportuoja individualiai. Moterų ledo ritulio projektas, skirtas fiziniam aktyvumui skatinti taip pat persikėlė iš ledo aikštelių į privačias erdves.
 
Šis projektas tęsiamas jau antrus metus ir yra bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.
 
Net ir karantino metu, kai galimybė yra sportuoti tik individualiai, pagal trenerio sudarytus treniruočių planus, merginos optimizmo neprarado ir aktyviai ruošiasi ledo ritulio veiklos atnaujinimui.
 
Trenerė Ramunė Maleckienė, kuri karantino metu sudaro treniruočių planus merginoms teigė, kad dauguma merginų visada buvo fiziškai aktyvios ir be ledo treniruočių, papildomai sportuodavo individualiai. Tačiau dabar vis daugiau merginų įsitraukia į fizinio aktyvumo veiklas namuose, nes padaryta pertrauka gali neigiamai atsiliepti jų fizinei būklei ir sportiniams rezultatams. „Reikia tik noro ir trupučio fantazijos, kad neužmirštum ledo ritulio karantino metu. Merginoms fantazijos tikrai netrūksta: kai kurios nuosavų namų kiemuose įsirengė metimų ar mini ledo aikšteles, kitos sportuoja garažuose, lauke ar namuose, tad viskas įmanoma.“  (R.Maleckienė).
Kaip merginoms sekasi tęsti projektą „Moterų ledo ritulio plėtra“ namuose, galite pamatyti šiuose vaizdo klipuose:
 
 
Visas moteris ir merginas, norinčias žaisti ledo ritulį, kviečiame prisijungti prie savo klubų įvairiuose miestuose arba kreiptis el.p. egle@hockey.lt
 
Vilniuje:
 
Moterų komanda „Hockey Stars“, el.p: hockeystarsvilnius@gmail.com, tel. +37067098009.
 
Sostinės ledo ritulio akademijos mergaičių komanda (nuo 4 iki 11 m.), el.p.: info@ledoritulioakademija.lt, tel. +37068759950.
 
Kaune:
Merginų komanda HC „Rebel Girls“: tel. +37064427168.
 
Elektrėnuose:
Moterų komanda HC „Amber“: el.p. ramuner83@gmail.com, tel. +37067384050.
 
Šiauliuose:
Merginų komanda: HC „Hockey Spice“, tel. +37065517770.

Komentuoti

bernd haake, 2021-02-08 21:59:56
It´s fantastic how creativ the girls are. This all is for health and fun to work out. Icepractice will be much easier if you are in good shape.
taip, 2021-01-30 09:04:47
Pirmyn merginos