Titulinis » Naujienos » M.Grinius ir N.Ališauskas pelnė įvarčius savo klubuose (VIDEO)

M.Grinius ir N.Ališauskas pelnė įvarčius savo klubuose (VIDEO)

2023-01-07
hockey.lt informacija
Penktadienį rezultatyviai pasirodė užsienyje rungtyniaujantys Lietuvos ledo ritulininkai.
 
Pirmąjį sezono įvartį Slovakijos čempionate pelnė Nerijus Ališauskas, padėjęs savo klubui triumfuoti penktą kartą iš eilės. „HK Grotto Spišska Nova Ves“ 3:2 įveikė „MHK 32 Liptovsy Mikulaš“ komandą, o be tikslaus metimo prie pergalės Lietuvos rinktinės kapitonas prisidėjo ir rezultatyviu perdavimu.
 
Po šių rungtynių 30 kartų ant ledo šiame sezone pasirodęs N. Ališauskas iš viso turi 1 įvartį ir 11 rezultatyvių perdavimų, o jo komanda dalijasi 4-5 vietomis pirmenybėse.
 
 
Lenkijos aukščiausioje lygoje pergalę po baudinių iškovojo „JKH GKS Jastrzebie“ klubas 4:3 nugalėjęs „Comarch Cracovia“ ekipą. Pergalingose rungtynėse Markas Kaleinikovas nepasižymėjo.
 
Vengrijos pirmenybėse Ugnius Čižas kartu su visa „FEHA 19“ komanda taip ir nesugebėjo pralaužti „Brasov“ gynybos ir patyrė pralaimėjimą 0:6. Puolėjas iš Lietuvos šiame susitikime kartą atakavo varžovų vartus, o po dar vienos nesėkmės jo ekipa išliko paskutinėje turnyrinės lentelės pozicijoje.
 
Suomijos antroje lygoje antrame susitikime iš eilės įvartį pelnė Martynas Grinius. „Peliitat“ klubo atstovas pelnė pirmąjį rungtynių su „Hokki“ įvartį, tačiau tai nepadėjo jo atstovaujamai komandai džiaugtis pergale: po pratęsimo patirtas pralaimėjimas 2:3.
 
Iš viso šiame sezone per 32 sužaistus susitikimus M. Grinius pelnė 5 įvarčius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Jo komanda lygoje žengia dvylikta.
 
Vokietijos ketvirtoje lygoje pergale džiaugėsi dviejų lietuvių atstovaujama „Adendorfer“ komanda 5:2 įveikusi „HSV Eishockey“. Prie pergalės Ruslanas Černychas pridėjo rezultatyvų perdavimą, o Domantas Čypas nepasižymėjo.