Titulinis » Naujienos » Merginų komanda „Hockey Girls“ dalyvavo turnyre „Girls Hockey Cup Baltica“

Merginų komanda „Hockey Girls“ dalyvavo turnyre „Girls Hockey Cup Baltica“

2016-09-06
Praėjusį savaitgalį Latvijoje, Tukums ledo arenoje vyko pirmasis tarptautinis moterų turnyras „Girls Hockey Cup Baltica“. Pirmą kartą organizuotame turnyre dalyvavo dvi merginų komandos iš Latvijos bei Lietuvos atstovės „Hockey Girls“. Turnyre taip pat ketino dalyvauti ir estės, tačiau prieš pat turnyrą dalyvauti atsisakė.
 
Lietuvės turnyre sužaidė ketverias rungtynes. Abi varžovių komandos jau buvo pažįstamos. Su Latvijos „Laima Junior“ lietuvėms jau teko sužaisti draugiškas rungtynes Elektrėnuose. Tuomet „Hockey Girls“ abejas rungtynes laimėjo. Šį karta latvės į turnyrą atvyko sustiprėjusios ir lietuvėms teko pripažinti jų pranašumą. Antruoju varžovu „Girls Hockey Cup Baltica“ turnyre tapo taip pat gerai pažįstama „Sagos“ ekipa. Su šia merginų komanda lietuvės yra sužaidusios keletą draugiškų rungtynių bei pasidalinusios pergalėmis. Šį kartą vis tik fortūna buvo šeimininkių pusėje ir latvės nugalėjo „Hockey Girls“ ekipą. Lietuvių gretose varžybų metu įvarčius pelnė Ula Aleksandravičiūtė ir Anastasija Šeršniova.     
       
 Po turnyro komandos apdvanotos taurėmis, atminimo diplomais. „Hockey Girls“ džiaugėsi užėmusios trečią vietą, o geriausia komandos žaidėja pripažinta vartininkė Jurgita Prekevičienė.
 
 „Hockey Girls“ į turnyrą vyko tokia sudėtimi:
 
Vartininkė Jurgita Prekevičienė.
 
Puolėjos: Anastasija Šeršniova, Ula Aleksandravičiūtė, Gabija Griniūtė, Agnė Sadauskienė, Ingrida Grabliauskaitė, Kotryna Paulikaitė, Nomeda Burneikaitė, Laura Kazakevičienė, Karina Tarulytė.
 
Gynėjos: Živilė Drėgvaitė, Jolita Slomskaitė, Miglė Jakavičienė, Daiva Jatkevičienė, Inga Juškienė, Diana Burneikienė.
 
Trenerė Ramunė Maleckienė.