Titulinis » Naujienos » "Maxima Favorit" išplešė dvi pergales

"Maxima Favorit" išplešė dvi pergales

2013-02-21
NVLRL informacija
Šį savaitgalį įvyko U-12 amžiaus grupės Nacionalinės vaikų ledo ritulio varžybos tarp Kaliningrado FNK1 ir Elektrėnų „Maxima Favorit“ komandų. Abu susitikimus tik vieno įvarčio persvara laimėjo Elektrėnų komandos žaidėjai rezultatu 2:3 (1:1, 0:2, 1:0) ir 3:4 (1:1, 2:1, 0:2).
 
Šeštadienį vykęs komandų susitikimas buvo nenuspėjamas, po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus. Antrajame kėlinyje labiau pasižymėjo Elektrėnų ekipos žaidėjai. Tačiau Kaliningrado FNK komandos žaidėjai tikrai nesiruošė lengvai atiduoti pergalę, po T. Khismatulin įvarčio, komandas skyrė tik vienas taškas, tačiau pasitelkę savo gynybą, elektrėniškiai atsilaikė ir apsaugojo savo vartus nuo išlyginamojo įvarčio.
 
Antrasis komandų susitikimas buvo ne ką prastesnis. Tas pats scenarijus: 1:1 po pirmojo kėlinio. Tada du iš eilės Kaliningrado FNK žaidėjų T. Khismatulin ir A. Kalinin įvarčiai. Įtampa kyla, nes „Maxima Favorit“ komandai nesiseka įmušti, paskutinę antrojo kėlinio minutę D. Kijanskas pasinaudojęs kiekybine žaidėjų persvara pelno įvartį. Trečiajame kėlinyje atakavę varžovų vartus elektrėniškiai pelnė du įvarčius ir išplešė pergalę kalingradiečiams ir panosės.
 
Kaliningrado FNK1 – Elektrėnų „Maxima Favorit“ 2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
 
Kaliningrado FNK1: T. Khismatulin 2 įvarčiai.
Elektrėnų „Maxima Favorit“: D. Drozdov 2 ir K. Šumskas 1 įvartis.
 
Kaliningrado FNK1 – Elektrėnų „Maxima Favorit“ 3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
 
Kaliningrado FNK1: S. Nesterov, T. Khismatulin ir A. Kalinin po 1 įvartį.
Elektrėnų „Maxima Favorit“: D. Drozdov, D. Kijanskas, K. Krasilnikov ir T. Milašius po 1 įvartį.