Titulinis » Naujienos » M.Armalis dar dvejiems metams pratęs kontraktą su „Djurgarden“

M.Armalis dar dvejiems metams pratęs kontraktą su „Djurgarden“

2015-12-03
Sportas.lt informacija
Pagrindinis Lietuvos vyrų rinktinės vartininkas Mantas Armalis dar dvejiems metams pratęs kontraktą su elitinėje Švedijos lygoje SHL ir Čempionų lygoje žaidžiančiu Stokholmo „Djurgarden“ klubu.
 
„Stokholme jaučiuosi puikiai, todėl pasiekiau susitarimą su komanda dar dvejiems metams pratęsti kontraktą“, - „Djurgarden“ puslapyje internete patalpintoje vaizdo medžiagoje teigia 23-ejų metų M.Armalis, kurio dabartinis kontraktas galiojo iki 2016 m. vasaros.
 
„Esame labai laimingi, kad Mantas Stokholme žais bent iki 2018 m. vasaros. Manau, kad M.Armalis ir Mikaelis Tellqvistas sudaro geriausią vartininkų duetą visoje lygoje. Mantas šiame sezone padarė didelį progresą ir įrodė, jog gali tapti lygiaverte pamaina Mikaeliui“, - kalbėjo „Djurgarden“ klubo direktorius Joakimas Erikssonas.
 
M.Armalis šiame sezone jau spėjo sužaisti 15 SHL rungtynių ir per jas atrėmė 91,71 proc. varžovų smūgių į vartus. Pagal šį rodiklį lietuvis tarp geriausių lygos vartininkų užima 5-ą poziciją. M.Tellqvistas iki šiol sužaidė 8 SHL mačus ir atrėmė 90,95 proc. varžovų smūgių į vartus.
 
„Djurgarden“ (36 tšk.) turnyrinėje lentelėje tarp 14 komandų užima 6-ą vietą.
 
Lietuvos vyrų rinktinėje M.Armalis debiutavo dar 2011 m. ir nuo tada nepraleido nė vieno pasaulio čempionato.