Titulinis » Naujienos » M.Armalio klubas baigė pasirodymą Čempionų ledo ritulio lygoje

M.Armalio klubas baigė pasirodymą Čempionų ledo ritulio lygoje

2014-10-07
Sportas.lt informacija
Savo pasirodymą pirmajame ledo ritulio Čempionų lygos sezone baigė Stokholmo „Djurgarden“ (Švedija) klubas su lietuviu Mantu Armaliu.
 
Paskutinėse D grupės rungtynėse „Djurgarden“ svečiuose 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) nusileido Fribūro „HC Gotteron“ (Šveicarija) ledo ritulininkams. Vietą atkrintamosiose varžybose „Djurgarden“ galėjo iškovoti tik pergalės atveju.
 
Visas rungtynes žaidęs M.Armalis atrėmė 23 iš 25 varžovų smūgių į vartus.
 
Šeimininkus į priekį išvedė Thibautas Monnetas (3:26 min.), bet kiekybinę persvarą išnaudojęs Marcusas Hogstromas (6:59) buvo atstatęs pusiausvyrą. Pergalingą pranašumą „HC Gotteron“ susikrovė trečiajame kėlinyje, kurio metu M.Armalį „nuginklavo“ Jeffas Tambellini (45:11), o vėliau ritulį į tuščius vartus pasiuntė Sebastianas Schiltas (56:37). Abu įvarčius trečiajame kėlinyje šeimininkai pelnė žaisdami mažumoje.
 
„Djurgarden“ (9 tšk.) po šio pralaimėjo nukrito į 3-ią turnyrinės lentelės vietą ir į priekį praleido ne tik „HC Gotteron“ (14 tšk.), bet ir Zlyno PSG (Čekija, 10 tšk.). Tiesa, į atkrintamąsias varžybas iš šios grupės pateko tik Šveicarijos klubas.