Titulinis » Naujienos » Lygų tarybose – svarbūs ledo ritulio klausimai

Lygų tarybose – svarbūs ledo ritulio klausimai

2013-01-22
NLRL, NVLRL informacija
Pirmadienį įvykusiuose Nacionalinės ledo ritulio (NLRL) ir nacionalinės vaikų ledo ritulio (NVLRL) lygų tarybose buvo svarstomi svarbūs ledo ritulio klausimai.
 
NLRL taryba priėmė sprendimą paviešinti Lietuvos ledo ritulio federacijos (LLRF) įsiskolinimus kreditoriams ir tarptautinei ledo ritulio federacijai. Mat praėjusių metų gruodžio mėnesio sutartimi NLRL perėmė LLRF teises iš IIHF ir jau ledo ritulio federacijos kompetencijai priskiriamus klausimus. Straipsnio apačioje tarp kitų dokumentų rasite kreditorių ir debitorių sąrašą, kuris buvo užfiksuotas 2012 metų gruodžio 1 dienai.
 
Taip pat taryba nusprendė atmesti „Juodupės“ ir „Ober-haus“ komandų prašymą peržaisti rungtynes, kuriose „Juodupei“ dėl legionierių registravimo tvarkos pažeidimų buvo užskaitytas techninis pralaimėjimas. Taryba rėmėsi NLRL nuostatais, kuriuose nėra numatyta galimybė peržaisti rungtynes komandoms prašant.
 
Taip pat patvirtintos NLRL aukščiausiojo diviziono finalinio ketverto taisyklės. Finalinis ketvertas įvyks kovo 23-24 dienomis Elektrėnuose.
 
Kilus nepasitenkinimui dėl Šiaulių „Ledo linijos“ legionieriaus Vladimiro Parchomenkos žaidimo Lietuvos komandoje, Latvijos ledo ritulio federacija patvirtino, jog latvis buvo aukščiausios lygos komandos sudėtyje, tačiau nesužaidė nė vienerių rungtynių, tad Lietuvoje jis žaisti gali.
 
NVLRL taryba susidūrė su problema, kai vaikai pereina iš vienos komandos į kitą sezono metu, tad nuspręsta jau kitų metų nuostatuose numatyti žaidėjų perėjimo tvarką iš komandos į komandą.
 
Taip pat dėl didelio NVLRL vykdančiojo direktoriaus Andrejaus Korneičiuko užimtumo tiesioginiame darbe, nuspręsta pavesti tarybos pirmininkui kitame tarybos posėdyje pasiūlyti sprendimo variantus.
 
Pateikiame tarybų dokumentus.