Titulinis » Naujienos » „LTeam žiemos festivalio“ dalyviams ledo ritulį pristatė „Hockey Stars“ atstovės

„LTeam žiemos festivalio“ dalyviams ledo ritulį pristatė „Hockey Stars“ atstovės

2023-02-13
hockey.lt informacija
Praėjusį savaitgalį Druskininkuose surengtas „LTeam žiemos festivalis 2023“, kuriame tarp daugybės sporto šakų buvo pristatytas ir ledo ritulys.
 
Vasario 10–11d.  dienomis Druskininkuose vykęs renginys jau tapo gražia tradicija – tai šeštas kartas, kai Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) ir Lietuvos olimpinio fondo organizuojamas festivalis vyksta šiame mieste. Šventėje netrūko įvairių varžybų, turnyrų, šimtai aktyvaus gyvenimo entuziastų dalyvavo įvairiose rungtyse, iš arčiau susipažino su olimpiniu sportu.
 
Nepaisant ne pačių geriausių oro sąlygų ir lijusio lietaus, šeštadienį prie ledo ritulį pristačiusių Vilniaus „Hockey Stars“ atstovių palapinės netrūko norinčių išbandyti save su ledo ritulio lazda. Pasak renginyje dalyvavusių sostinės komandos atstovių Jonės Valčiukienės ir Ritos Vorobjovienės, prastas oras nesumažino žmonių susidomėjimo ledo rituliu.
 
„Įdomus ir intensyvus renginys, nors oras tikrai nelepino. Prie ledo ritulio palapinės sustodavo tiek šeimos su mažais vaikais, tiek poros ir žinoma - paauglių grupelės. Žmonės domėjosi pristatoma sporto šaka, mušė ritulį į vartus ir dažnas stebėjosi, kad iš tiesų visai nepaprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Buvo miela matyti švytinčius sporto šventės dalyvių veidus po pavykusio smūgio. Dėkui organizatoriams už rūpestį sporto šakų atstovams - karštus gėrimus ir skanų maistą“, - po renginio kalbėjo J. Valčiukienė.
 
 
„Smagu buvo sulaukti tiek daug susidomėjusių žmonių, tiek vaikų, tiek suaugusiųjų. Vieni norėjo tik pabandyti, kiti  klausinėjo ir gilinosi į metimo techniką, aiškinosi apie galimybes treniruotis skirtinguose miestuose,“, - šiai antrino R. Vorobjovienė.
 
 
„LTeam žiemos festivalis“ šiemet minėjo savo 10-ąjį jubiliejų, o po žiemos sporto šakų paruoštų išbandymų jo dalyviai turėjo galimybę sudalyvauti ir GJan koncerte.