Titulinis » Naujienos » LRML čempionate „Bizonai-Ekobazė“ iškovojo trečią pergalę (fotogalerija)

LRML čempionate „Bizonai-Ekobazė“ iškovojo trečią pergalę (fotogalerija)

2022-11-14
LRML inf., Tito Pacausko nuotr.
Pirmadienį trečią pergalę iš tiek pat galimų Lietuvos mėgėjų ledo ritulio čempionate (LRML) iškovojo Kauno „Bizonai-Ekobazė“ ekipa, kuri 5:1 (0:0, 1:2, 0:3) nugalėjo Vilniaus „Lokius“.
 
Jeigu pirmame kėlinyje įvarčių pelnyta nebuvo, tai antrame – trys. Iš pradžių „Bizonus-Ekobaze“ į priekį išvedė Vytautas Petraitis (22:33, rez. perd. Darius Garlinskas ir Artūras Gavrilovas), o netrukus skirtumą padvigubino A.Gavrilovas (31:21, rez. perd. Darius Garlinskas ir Adas Kirdeikis).
 
Visgi „Lokiai“ nepalūžo ir jau po kelių minučių Karolis Rusinas (33:01, rez. perd. Lukas Butkus ir Boleslavas Konopackij) sušvelnino deficitą iki minimumo – 1:2.
 
Trečiasis kėlinys prasidėjo nelaimingu atsitikimu – dėl smūgio į veido sritį rungtynės baigėsi „Lokių“ žaidėjui Dmitrijui Grikienui.
 
„Bizonai-Ekobazė“ intrigą sunaikino kėlinio viduryje, kai per keturias minutes Sergejus Kiršys (49:27, rez. perd. A.Kirdeikis ir Šarūnas Citavičius), Simas Bakus (52:03, rez. perd. A.Kirdeikis ir A.Gavrilovas) bei vėl S.Kiršys (53:42, rez. perd. Michailas Starkovas ir A.Kirdeikis) pelnė įvarčius ir užtikrino kauniečiams pergalę.
 
„Bizonai-Ekobazė“ ekipos vartus gynė Modestas Baltrūnas, tuo tarpu „Lokių“ – Boleslavas Konapackij.
 
Geriausiu rungtynių žaidėjų „Bizonų-Ekobazės“ gretose buvo pripažintas M.Baltrūnas, tuo tarpu „Lokių“ – K.Rusinas.
 
 
Kitos rungtynės LRML čempionate vyks lapkričio 18-ą dieną, kai susikaus Vilniaus „Orakulo“ ir Vilniaus „Fenikso“ komandos.