Titulinis » Naujienos » LRML B grupės lyderiai skina pergales

LRML B grupės lyderiai skina pergales

2015-11-10
LRML informacija
 Praeitą savaitę LRML čempionate buvo sužaistos dvejos rungtynės ir abi B grupėje.
 
Pirmose varžybose Vilniaus "Meteoras" priėmė svečius iš Elektrėnų, "Sporto Centro" ledo ritulininkus. Jau penktąją varžybų minutę svečiai dukart nuginkląvo vilniečių vartininką, tai padarė Tomas Kulevičius #20, pirmąjame įvartyje jam asistavo Mantas Adomėnas #8. Tačiau nepraėjus nė minutei "Meteoro" puolėjas Andrejus Levšunovas #76, po Edgaro Kolosovskio #4 ir Martyno Vaškevičiaus #44 perdavimų, svečių persvarą sumažino perpus. Prasidėjo įnirtinga kova, baudos minutės dalijamos abiejų komandų žaidėjams, visgi šį kėlinį daugiau įvarčių pelnytą nebuvo.
 
Šeštąją antro kėlinio minutę "Meteorui" pavyko išlyginti rezultątą. Įvartį pelnė Edgaras Kolosovskis #4, perdavimą atliko Arūnas Mitkevičius #95. Po minutės tas pats "Meteoras" prasižengia ir tuo netrunka pasinaudoti svečiai, "Sporto Centras" įmuša įvartį daugumoje ( Deimantas Kazlauskas #17, perdavimas Simonas Zaleckis #5 ) ir išsiveržia į priekį 3:2. Antro kėlinio pabaigoje pasižymi dar vienas elektrėniškis- Dmitrij Grikien #19, po Nelijaus Zaleckio #18 perdavimo, svečių komanda antrą kartą per varžybas įgauna dviejų įvarčių pranašumą.
 
Trečias kėlinys. "Meteoras" atakuoja ir 46-tą minutę sumažina priešininko pranašumą. Įvartį po Gintauto Bulaukos #99 perdavimo pelno Vadimas Kozlovas #55. Neturėdami ko prarasti vilniečiai metasi į šturmą. Likus kiek mažiau nei trims minutėms jie keičią vartininką šeštuoju aikštės žaidėju, tačiau įvartį pavyksta pelnyti ne jiems o svečiams. Tai padaro Mantas Adomėnas #8, po vartininko Luko Petravičiaus #1 rezultatyvaus perdavimo. Likus 45 sekundėm iki rungtynių pabaigos "Sporto Centro" žaidėjas Aurimas Navickas pelno dar vieną įvartį ir padeda galutinį tašką rungtynėse, kurios baigiasi rezultatu 6:3 ( 2:1; 2:1; 2:1 ) svečių iš Elektrėnų naudai.
 
Antrosios varžybos taip pat įvyko Vilniuje, jose grupės lyderiai ORKL ledo ritulininkai  susitiko su Kauno "Monstrais". Jau 19-tą rungtynių sekundę vilniečiai pademonstravo, kad neketina daryti išimčių ir Artiomas Sidorovas #5, po Domanto Varnio #63 perdavimo išveda ORKL į priekį 1:0. Nuo 11 minutės įvarčiai pasipila į abejus vartus, tai buvo pats rezultatyviausias rungtynių kėlinys, nuaidėjus sirenai tablo degė skaičiai 3:2 ORKL naudai. Šiame kėlinyje vilniečiams įvarčius pelnė Darius Tovianskij #9 ir Jurij Goriančikovas #24, kauniečių gretose pasižymėjo Tadas Ežerskis #7 ir Elvinas Kotvickis #4. 
 
Antro kėlinio pradžioje rezultatas tampa lygus, "Monstai" įmuša, tai padaro Elanas Vasiliauskas #95 ir tai, deja, yra viskas ką kauniečiams pavyksta nuveikti antrąjame kėlinyje. O štai aikštelės šeimininkai siaučia ir įmuša dar tris įvarčius pabėgdami į priekį 6:3.
 
Trečias kėlinys prasideda septintuoju ORKL įvarčiu, pasižymi Domantas Varnys #63, po jo seka vilniečių atsipalaidavimas, leidęs svečiams pelnyti du įvarčius ir bandyti grąžinti varžyboms intrigą. Pasižymėjo Sergejus Kiršys #77 ir Andrejus Voronovas #10.
 
Deja, intriga neįvyko, tiesa dar vienas įvartis buvo pelnytas, tačiau jį pelnė ne besivejantys "Monstrai" o aikštelės šeimininkų puolėjas Artiomas Sidorovas #5. 
 
Galutinis rezultatas 8:5 ( 3:2; 3:1; 2:2 ) ORKL ledo ritulininkų naudai.