Titulinis » Naujienos » LRK "Žalgiris" skaičiais

LRK "Žalgiris" skaičiais

2015-01-26
LRK "Žalgiris" informacija
LRK "Žalgiris" tęsia apžvelginėti tarpinės statistikos suvestinę. Šį kartą apžvelgiama komandinė statistika. Šiuo metu „Žalgiris“ užima penktą turnyrinės lentelės vietą Vakarų divizione, turėdamas 96 taškus. „Žaliai balti“ 173 kartus siuntė ritulį į priešininkų vartus ir 117 kartų patys turėjo traukti ritulį iš savo vartų.
 
Vidutiniškai per rungtynes komanda įmuša 3,76 ir praleidžia 2,54 ritulio.
 
Įdomu tai, kad, pagal įmuštų ir praleistų ritulių statistiką, komanda irgi yra penktoje vietoje savo divizione. Komanda laimėjo 29 rungtynes iš 46: 14 namie ir 15 išvykose. Taip pat į šią statistiką įtrauktos 4 techninės pergalės (namų arenoje ir svečiuose) prieš komandas Klin Sportivnij ir Platina Kišinev.
 
Per papildomą laiką arba baudinių seriją komandą laimėjo 3 kartus, visus kitus kartus – per pagrindinį rungtynių laiką. 11 kartų pergalę komanda šventė tik vieno įvarčio persvarą. Pažymėtina, kad Aigars Ciprus auklėtiniai dar nė karto nėra pralaimėję per pratęsimą.
 
Komandos žaidėjai susirinko 690 baudos minučių. Rečiau taisykles pažeidžia tik 15 komandų visoje MHL lygoje.
 
Komanda 212 kartus turėjo žaidėjo persvarą, 42 kartus ja pasinaudojo, pelnydama įvartį (19,8% realizacija). „Penalty kill“ (tai, kiek komanda nepraleidžia žaisdama mažumoje) sudaro 84,4% ir tai vienas geriausių lygos rodiklių.
 
Viso po rungtynių žalgiriečiai mušė 16 baudinių ir 4 iš jų realizavo.
 
Per pirmus kėlinius buvo įmušti 55 įvarčiai, per antrus – 56, trečiųjų kėlinių metu – 59.