Titulinis » Naujienos » LRK strategas R.Štrimaitis: „finalinio ketverto rezultatų prognozuot nesiryšiu“

LRK strategas R.Štrimaitis: „finalinio ketverto rezultatų prognozuot nesiryšiu“

2013-03-19
NLRL informacija
Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) aukščiausiojo diviziono sezonas pasiekė finalinę stadiją. Savaitgalį Elektrėnuose bus surengtas finalinio ketverto turnyras, kurio metu keturi atvirojo Lietuvos ledo ritulio čempionato klubai išsiaiškins trečiojo NLRL sezono nugalėtoją.
 
Portalas hockey.lt prieš svarbiausius sezono mačus kalbino visų finaluose žaisiančių komandų vadovus, kurie apibendrino sezoną ir pasidalino mintimis apie artėjančius finalus.
 
- Kaip įvertintumėte savo klubo praėjusį sezoną?- hockey.lt pasiteiravo Kėdainių LRK žaidžiančiojo trenerio Raimondo Štrimaičio.
- Neblogas sezonas. Gerai sukomplektuota komanda, pilnavertiškos visos grandys, tad ir žaidimas buvo kokybiškesnis. Smagu, jog žaidėjai pilnai atiduodavo save rungtynėms. Atmosfera komandoje gera, tad ir žaidėjų nuotaika sezono metu buvo puiki. Gal tik prieš sezoną trūko fizinio pasiruošimo, ką vėliau ir jutome. Sezono rezultatais irgi esu patenkintas.
 
- Kas labiausiai nustebino šiame sezone?
- Nustebino Vilniaus VNA jaunimas. Vaikai subrendo, sustiprėjo lyginant su praėjusiu čempionatu. Šiame sezone nebebuvo taip, jog išeini su vilniečiais pačiuožinėti. Teko dirbti pilna jėga visose rungtynėse ir ne juokais. Kažko ypatinga nesulaukėme iš Kaliningrado „Delovaja Rus“ komandos, kuri žaidė savo lygyje. Na, o „Energija“ yra „Energija“.
 
- Kuri finalo ketverto komanda atrodo pajėgiausiai?
- Be jokios abejonės „Energija“. Visos likusios komandos yra lygios ir jų rezultatai finaliniame ketverte priklausys nuo dienos. Gal tik Rusijos komanda šiek tiek silpnesnė. Reguliariojo sezono lentelė parodo viską, jog komandų pajėgumas lygus ir trys ekipos yra praktiškai identiškos.
 
- Kaip prognozuotumėte finalų baigtį?
- Finalo rezultatų prognozuot nenoriu, kadangi esu žaidžiantis treneris ir žaisiu turnyre. Todėl man sunku ką nors pasakyt apie turnyro baigtį. Be jokios abejonės, visos rungtynės bus įdomios. Tai juk finalai.