Titulinis » Naujienos » Lietuvos vyrų ledo ritulio čempionate startuos ir „Geležinio vilko“ komanda

Lietuvos vyrų ledo ritulio čempionate startuos ir „Geležinio vilko“ komanda

2017-09-26
"Geležinio vilko" informacija
 Lietuvos ledo ritulio čempionate ir vėl startuos „Geležinis vilkas”, su treneriais Andrėjumi Jadkausku ir Edgaru Rybakovu priešakyje. Komandą išskirtinai sudarys tik buvę arba vis dar esami Vilniaus ledo ritulio mokyklos “Geležinis vilkas” auklėtiniai. Dalis žaidėjų jau ir anksčiau žaidė Lietuvos čempionate ir netgi atstovavo Lietuvos rinktinei.
 
Komandos vadovas Andrejus Silinas pažymi, kad komanda suburta siekiant įgyti kuo daugiau žaidybinės praktikos. Visgi, patys sau kelia ambicingus tikslus: „mažiausia, ką norėtume pasiekti – įveikti atkrintamųjų varžybų etapą. Tačiau esame pasiruošę ir tikimės kovoti dėl medalių.” – paklaustas apie šio sezono komandos lūkesčius teigė A.Silinas.
 
Komandos vadovas įžvelgia, kad jauna komandos sudėtis, puikus fizinis pasirengimas ir greitis aikštėje – stipriosios “Geležinio vilko” pusės. „Kelyje pergalių link „koją pakišti” gali tik žaidybinių praktikų trūkumas, tačiau jaučiamės lygiaverčiai ir pajėgsiantys kovoti su visomis čempionato komandomis. Pirmosios varžybos turėtų parodyti, ko iš tiesų esame verti.” – sako A. Silinas.