Titulinis » Naujienos » Lietuvos U-18 rinktinė antrąkart nugalėjo Gardino „Neman“ bendraamžius

Lietuvos U-18 rinktinė antrąkart nugalėjo Gardino „Neman“ bendraamžius

2017-12-29
hockey.lt informacija
 Penktadienį trečiąkart per pastarąsias tris dienas su Gardino „Neman“ (Baltarusija) bendraamžių klubu susitikusi Lietuvos U-18 rinktinė iškovojo antrąją pergalę iš eilės, šįsyk 2:1 (0:1, 1:1, 1:0).
 
Įvarčius lietuviams pelnė Vainius Jankauskas (20:20, Martynas Miliūnas, Eimantas Steponavičius) ir Timonas Mažulis (46:41, dauguma, Mantas Stankius, Herkus Marcinkevičius).
 
Lietuviai užsidirbo 14 baudos minučių, varžovai – 10.
 
Pirmosiose rungtynėse Lietuvos U-18 rinktinė pralaimėjo 3:5, antroje dvikovoje iškovojo pergalę 3:1.
 
Lietuvos jaunimas žaidė tokios sudėties:
 
Vartininkai: Martinas Petiulas ir Kristupas Pranckietis.
 
Gynėjai: M.Stankius – T.Milašius, P.Rumševičius – K.Šumskas, A.Silinas – V.Jokubynas.
 
Puolėjai: E.Steponavičius – M.Miliūnas – V.Jankauskas, L.Wascho – M.Grinius - T.Mažulis, K.Krasilnikovas – A.Misiukas – H.Marcinkevičius – J.Fedorovičius – J.Šusterovas – T.Silinas.
 
„Trys draugiškos rinktinės rungtynės buvo labai naudingos. Balandis jau ne už kalnų, tad buvo puiki proga pamatyti visą būrį tiek rinktinės narių, tiek kandidatų. Nemažai ledo ritulininkų yra jau dabar verti rinktinės, kitus išbandėme ir pamatėme, kas ko vertas. Labai pajėgi gynėjų grandis, o legionieriai tikrai geros formos. Tad jau pradeda ryškėti U-18 rinktinės kontūrai, kuri kitų metų pavasarį kausis Estijoje, pasaulio čempionate“,- sakė rinktinės vadovas Andrejus Silinas.