Titulinis » Naujienos » Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haake aplankė "Geležinį vilką"

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haake aplankė "Geležinį vilką"

2014-03-07
Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiasis treneris ir strategas Berndas Haake šiandien svečiavosi Vilniaus ledo ritulio mokykloje „Geležinis vilkas“  ir kartu su mokyklos treneriais dirbo su jaunais (U-12, U-10) bei pradedančiais sportininkais, bendravo su susirinkusiais tėveliais, draugiškai ir dosniai dalijosi sukaupta patirtimi.
 
Patyręs specialistas per savo karjerą  dirbo trenerio asistentu Vokietijoje, treneriu – Italijoje, laimėjo Vokietijos čempionatą, dukart – Italijos pirmenybes. Penkerius metus dirbo su Vokietijos rinktine, vėliau – su JAV, Kanados, Norvegijos. Dalyvavo šešiose olimpiadose.
 
„Esu patenkintas vaikinais. Pradedantiems labai svarbu neprarasti noro sportuoti  ir meilės ledo rituliui, kuo daugiau čiuožti, svarbu, kad tėvai palaikytų, ateitų pačiuožti kartu. Su vyresniais reikia kryptingai dirbti, kad jie tobulėtų, daug dėmesio skirti techniniams dalykams.Yra daug talentingų vaikų, bet ne mažiau svarbios ir charakterio savybės. Turi būti motyvacija, užsispyrimas.  10 – 12 metų vaikai yra Lietuvos ledo ritulio ateitis“,- kalbėjo B.Haake.